上一頁下一頁
發新話題

===又加左新相(p.1)---[更新下集P.15 #220~]===K房中口爆了*0* 多多支持

收藏  |  訂閱
266  73.7k

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2010-9-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
期待中......................
多謝支持:smile_o12:

引用:
原帖由 嘻拿 於 2010-9-2 07:01 PM 發表 查看引用來源
正呀~~~個分又驚又要做既感覺..堅正~~~~
只可以用刺激形容

引用:
原帖由 嘻拿 於 2010-9-2 05:05 PM 發表 查看引用來源
支持~~~~~戀愛無罪,性愛有理!!!!
好句好句!!

引用:
原帖由 dc7788 於 2010-9-2 05:10 PM 發表 查看引用來源
Your bf is so lucky

i'm lucky 2

引用:
原帖由 perfectdicky 於 2010-9-2 09:02 PM 發表 查看引用來源
hello, support 下先:smile_o12:
多謝你呀:smile_o03:

下集呢~~~~

引用:
原帖由 jeanyau 於 2010-9-2 11:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: 做
做咩-0-

引用:
原帖由 bigbigp7 於 2010-9-2 11:06 PM 發表 查看引用來源
goodgoodgood!!!!!
:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 MR__HWH 於 2010-9-3 01:45 PM 發表 查看引用來源
邊間k房黎架:smile_13:
之前講過咖啦...你搵下..xD

終於都有時間up啦,呢幾日真係好忙:smile_o02:

上回講到幫老公仔含完之後,我成條底底都濕哂......

老公仔知道我好想要,於是好溫柔甘錫我額頭同咀...
細細聲甘同我講:今日唔得..個一刻我失望到暈,因為我真係頂唔順
我扁哂咀甘望住佢,佢話:冇套套會好危險,你又冇食開藥,更加唔想你食事後丸,我唔要你冒險
個一刻,我超感動,因為佢真係好錫我:smile_o06:
佢之後笑笑口甘講,甘仲有第2D方法令你開心既....
隨即,佢2隻手指由下而上插入泥,,應該係滑入泥,我舒服到叫左出泥..
之後佢叫我pa係個洗手盤,做個狗仔姿勢俾佢服待返我,
初頭我真係唔敢叫出聲,不過慢慢我已經唔想再忍,愈叫愈大聲
我D水又愈出愈多,好清楚甘聽到D啪啪聲
老公仔突然又玩態抱,不過今次2隻手都係前後搞我妹妹,,一面捽豆豆,一面用手指抽插
我聽到D聲真係好興奮,講左一D我平時唔會講既野..
有一句特別別深刻:老公,插死我啦,我愛你..
佢愈泥愈快..但手指始終都係手指..點會滿足得到..
於是,我同佢講:求下你啦,放入泥啦,我好想要,唔該啦
佢冇出聲..
我又講多幾次,佢終於都開口:唔俾...唔准甘樣....
但我知道佢為我好,所以冇唔開心,留而慶幸有一個甘鍚自己既男人
突然間,覺得妹妹充實左少少,原老公用三隻手指:smile_o06:
雖然唔及JJ舒服,不過係甘既情況,我已經好滿足,
我一直呻吟,怕佢會停..唔知佢係咪第一次聽到我甘叫法覺得好興奮
佢愈插愈快,舒服到暈
過左冇幾耐,我就泥左啦....
完左之後,我好滿足甘望住佢,佢又幫我抹返D水..幫我著褲:smile_o13:
整理好之後出返去....

第一次係K房甘搞真係好刺激:smile_o05:

-完-

有時間再打埋感想啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆