上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.5k

引用:
原帖由 midmidmid 於 3/4/2010 11:01 發表 查看引用來源
唉....妳要我點答妳好....今日好返d未...
咁你想點答咪點答lor~今日冇暈lor, 但有d喉嚨痛, 天氣乾燥wa~

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-3 11:10 發表 查看引用來源

咁你想點答咪點答lor~今日冇暈lor, 但有d喉嚨痛, 天氣乾燥wa~
我選擇唔答...今日涼過尋日,多穿衣服啊!!!喉嚨痛飲多d水...我都知妳又話點解要聽我話嘛....妳like聽就聽...唔like聽唔做我無辦法架....自己都唔錫自己點要求人鍚妳,自己唔愛惜自己又點要求人去愛惜妳...

早晨..踢一踢 :smile_o13:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-1 06:21 PM 發表 查看引用來源
真係想同大家分享一下...哈哈!!!好耐無試過做咁多運動喇!!!今次個post想分享兩個女主角,唔係3p,只不過一個係回憶,一個係尋晚發生!!

其實我一路都十分熱愛足球呢一門運動,可能細個俾足球小將影響到啦!!!而且足球運 ...
你打埋d抽筋位出黎, 好鬼好feel:smile_30::smile_30:
支持支持

引用:
原帖由 流金上 於 2010-4-3 11:18 發表 查看引用來源
早晨..踢一踢 :smile_o13:
多謝!!!支持...thx.....

引用:
原帖由 lovevk 於 2010-4-3 11:22 發表 查看引用來源

你打埋d抽筋位出黎, 好鬼好feel:smile_30::smile_30:
支持支持
想大家投入dd...哈哈!!!不過真係頂唔順,條腰伸唔直....真係痛到打軟鞭架!!!流晒眼水!!!!多謝支持!!!!thx...

再踢多一腳 :smile_47:

引用:
原帖由 SonaR 於 2010-4-3 11:30 發表 查看引用來源
再踢多一腳 :smile_47:
哈哈!!!唔好踢咁遠啊!!!我唔識路返嚟架....哈哈!!!多謝ching支持...thx...

引用:
原帖由 midmidmid 於 3/4/2010 11:17 發表 查看引用來源
我選擇唔答...今日涼過尋日,多穿衣服啊!!!喉嚨痛飲多d水...我都知妳又話點解要聽我話嘛....妳like聽就聽...唔like聽唔做我無辦法架....自己都唔錫自己點要求人鍚妳,自己唔愛惜自己又點要求人去愛惜妳...
你好似阿媽~岩岩食完早餐啦, 飲左杯蜜糖水, 食左藥同維他命c, 我好乖ka, 抵唔抵錫~

引用:
原帖由 midmidmid 於 3/4/2010 11:32 發表 查看引用來源
哈哈!!!唔好踢咁遠啊!!!我唔識路返嚟架....哈哈!!!多謝ching支持...thx...
咁等我一腳踢你祠堂~踢到去北冰洋~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆