上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.4k

女人果然係世界上最可怕嘅生物,閹完重要鞭屍,使唔使油炸小mm再要我食返先:smile_o14: ....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-13 03:49 PM 發表
女人果然係世界上最可怕嘅生物,閹完重要鞭屍,使唔使油炸小mm再要我食返先:smile_o14: ....
我好民主架,, 既然係屬於你既野.. 我係會俾番你.... 天婦羅唔錯喎.. :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 13/3/2010 15:44 發表 查看引用來源

哈哈,,,,, 好似過份左DD.. :smile_o01:
唔好嚇mm啦~

引用:
原帖由 midmidmid 於 13/3/2010 15:49 發表 查看引用來源
喂, 你自己提議咁得意既? 似乎你有自虐傾向~

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 13/3/2010 15:51 發表 查看引用來源

我好民主架,, 既然係屬於你既野.. 我係會俾番你.... 天婦羅唔錯喎.. :smile_o01::smile_o01:
b女我研究左你張相好耐, 究竟係patpat定係波波?

引用:
原帖由 SA女 於 2010-3-13 03:52 PM 發表

喂, 你自己提議咁得意既? 似乎你有自虐傾向~
肯定佢想試下,, 唔係點會諗喎.. 有哂動機...

我見妳兩個講到咁起勁,陪下妳哋喳喎,唔好講到我變態佬咁...得唔得先....

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-13 03:51 PM 發表 查看引用來源

jj 天婦羅 :smile_o04:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-13 04:13 PM 發表

jj 天婦羅 :smile_o04:
哈哈,,,,,, 講下喳,,,

引用:
原帖由 SA女 於 2010-3-13 03:53 PM 發表 查看引用來源

b女我研究左你張相好耐, 究竟係patpat定係波波?
I have this question before
and finally I found it's pat pat + T-Black

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆