上一頁下一頁
發新話題

Bartender ♥ (Updated Part 2 + 相 @ P.11)

收藏  |  訂閱
272  54.7k

2M1F3P , 好嘆!!!

(其實有不少男士求其摸下渣下當前戲....又唔lam or 啜 or錫....剩係想條女同你含...你就舒服得過啦!!!試下調返轉..條女求其含幾下就算...你都冇feel啦 呢d野雙向架姐!!!)

超同意= ="""

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-3-3 02:32 AM 發表 查看引用來源
(其實有不少男士求其摸下渣下當前戲....又唔lam or 啜 or錫....剩係想條女同你含...你就舒服得過啦!!!試下調返轉..條女求其含幾下就算...你都冇feel啦 呢d野雙向架姐!!!)

超同意= ="""
當然啦,又唔係召妓,有乜可能只係女方做晒前奏?

不如唔好做!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-3 02:35 AM 發表 查看引用來源

不如唔好做!
甘大部份都系甘樣呢!

唉:smile_o08:

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-3-3 02:37 AM 發表 查看引用來源

甘大部份都系甘樣呢!

唉:smile_o08:
妳未遇到技術男遮!

引用:
原帖由 water1823 於 2010-3-3 12:42 AM 發表 查看引用來源
support Naomi:smile_o12:
新report張相好正...湯碗:smile_o05:
結果你地後黎訓死左幾耐:smile_30:
結果無訓到~因為我要去做野:smile_13:

引用:
原帖由 netsee 於 2010-3-3 01:04 AM 發表 查看引用來源
支持新相, 以下是在下寫的文, 請指文

http://www28.188channel.com/viewthread.php?tid=11644276
很中points~Totally agree!!!!

我都較喜歡這樣ge relationship~

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-3-3 02:32 AM 發表 查看引用來源

超同意= ="""
哈哈~身同感受wor

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-3 02:35 AM 發表 查看引用來源

不如唔好做!
男的只求一洩...見妳濕就以為ready插得~:smile_39:

但心理上未ready ga lor!!!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-3 02:40 AM 發表 查看引用來源

妳未遇到技術男遮!
呢D野可遇不可求wor~

software (skill) 得...但hardware (size..etc)又未必得~或者相反:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆