上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.1k

引用:
原帖由 garygary2518 於 2009-11-5 07:18 PM 發表 查看引用來源

咁快上去君仔輪街正la    搵d 護士 幫你探下熱 :smile_30:
放心啦gary,今次肯定爆到你七彩,簡直有種百年難得一見,驚天地,泣鬼神,前冇古人後冇來者,電光雷射霹靂無敵金槍不倒嘅感覺,再加上啊天秘制五石散,索返小小包你....哈哈:smile_30: ...講都冇用,你睇下銀仔就知啦,平時好小玩,今次都買返幾千銀貨,連啊天都要排隊買:smile_34: 你話呢!!!:smile_30: 快D上離,找返初戀感覺啦!!!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-6 03:54 PM 發表 查看引用來源

我近排都係...細佬成日好似噴泉咁....
你D小朋,控制唔到仲夠胆係度講:smile_40:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-6 08:39 PM 發表 查看引用來源
放心啦gary,今次肯定爆到你七彩,簡直有種百年難得一見,驚天地,泣鬼神,前冇古人後冇來者,電光雷射霹靂金槍不倒嘅感覺,再加上啊天秘制五石散,索返小小包你....哈哈:smile_30: ...講都冇用,你睇下銀仔就知啦,平時 ...
講到咁犀利   ~~~~    好 ~~~  聽日等我試下就知龍與鳳:smile_22:

行過又推野:smile_o13:

睡前再推一嘢先:smile_o01:

引用:
原帖由 garygary2518 於 2009-11-6 10:41 PM 發表 查看引用來源

講到咁犀利   ~~~~    好 ~~~  聽日等我試下就知龍與鳳:smile_22:
sorry呀各位..原本諗到會有果隻...點之又俾條8婆呃左....

好多老友為左宅而來...但又領教唔到佢...我真係難遲其疚....唉....

星期一後遺症極嚴重..我今日全日做唔到野...坐0係度ON99..又不停入次所食煙.....唉,快撚D到6點即刻返去大分迷呀

原來昨天婷婷生日啊
我睡了20多小時..........電話冇電都唔理
唔知點解到依家都仲想訓........

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-6 08:43 PM 發表 查看引用來源
你D小朋,控制唔到仲夠胆係度講:smile_40:
哩d咪叫"磨爆"囉:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-9 12:28 PM 發表 查看引用來源

sorry呀各位..原本諗到會有果隻...點之又俾條8婆呃左....

好多老友為左宅而來...但又領教唔到佢...我真係難遲其疚....唉....
sorry!!我係度要改正下你:難辭其咎..係咁寫:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆