上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.1k

你想搵人試佢?  我唔明點解咁鍾意仲要搵人試佢
如果你真係想搵人試佢出唔出街之類
你pm話我知佢幾號或跟邊個媽咪:smile_44:
不過你冇左個女朋友唔好後悔.....

我冇吹水   本人暫時追女仔仲係100%成功:smile_34:

引用:
原帖由 lili70114 於 2009-10-13 01:08 AM 發表 查看引用來源
c-hing如果你真係鐘意條女.你就要信佢.你同我情况差不多.
我條女又話嫁俾我.之后.我叫左佢返鄉下.每個月寄三千俾佢.
每個月去探佢一次.如是者.半年之后.佢同我講.佢有咗.我同佢講:
一定真係我的?生左 ...
.....你女朋友真係女中豪傑
傑出既係令你一世都唔安樂:smile_40:

夜場女仔信唔過(貪錢), 做小姐更加信唔過(好貪錢), 四川更加更加信唔過(好撚貪錢)
你都中晒以上既野, 講真, 佢成日同佢呢度去個度去, 佢會覺得你有錢, 係~返夜場係見到好多有錢, 你話個間場我知係邊,知咩場(識到有錢唔出奇)
但係佢d所謂有錢既佢都知人地都係玩玩下, 而你就有機會同佢結婚, 你估佢地傻既咩, 識計ga, 總之你好自為之啦ching...god bless you:smile_o06:

無謂搵人試佢, 鐘意人地就俾基本生活條件佢, 間中再送些禮物, 再慢慢睇, 如果佢都唔走, 不去勾佬, 你咪娶人地咯... 

ching 睇完你篇嘢 , 我希望你不要試她!

我希望你相信自己的感覺, 患難見真情!!

要呃你根本不用等到今日!!

自己要懂得珍惜, 這个是你的福氣丫!!!

引用:
原帖由 方淼娜 於 2009-10-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
樓主你真係唔屌唔鬆化
一來你月入得果兩萬銀同父母同住
我當你比家用自己駛乜乜柒柒咁
剩返萬五銀好未?
一千又好, 五千又好, 一萬又好, 你咪自己心中限住個數跌比條女囉
好聽既就豪得起唔怕豪比佢
難聽 d 講句 ...
*********支持方淼娜 C-Hing********

樓主左度右度:smile_o01: 條女走鳩左你就知後悔:smile_o03:

出左个post点解咁多人小你:smile_55: 自巳檢討下檢:smile_53:

睇曬全文
但係唔知想你試佢啲咩野:smile_o10:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-10-12 02:47 PM 發表 查看引用來源

就係真係喜歡佢 , 就更需要試
我都係咁話. 入錯貨可以好大鑊.

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-13 09:59 AM 發表 查看引用來源

嘩ching, 呢d野講出口收唔返......你係驗都唔使同佢講得咁明啦......

點解唔返去搵佢? 個個好可能係自己骨肉喎:smile_o03:

唔係我唔想揾佢.你揾佢唔到.
D大陸女仔有時真係好激.另外我知.佢有時會同D大陸仔去吓街.
或者打電話叫D香港仔送吓嘢俾佢.(佢有同我講)
樓主.諗爛清楚先好做呀!!!

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 12:28 發表
看了衆師兄這麼多經歷,小弟也想在這裏分享和聽聽各師兄的意見,因為知道自己真係沉晒船。除此之外,小弟也想在此找師兄幫手。以下的故事比較長,希望各師兄能慢慢讀完和給予寶貴意見,但若有任何得罪冒犯的地 ...
ching, no offense to you...
straight up, i think you look down to your lady...i can tell by how you described your story...you just doubted her in many ways...
i know where does it coming from:
1st, culture difference.
2nd, she doesnt have the education that you have.
3rd, you have a good career, but she ain't.
4th, self esteem..i think you kinda care how others judge and look at you when you are with her....

a buddy of mine says that you would rather treat a bitch like the way you treat your wife, and never treat your wife like a bitch...

maybe i am wrong...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆