上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[151]

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 rsin 於 2009-8-17 01:38 PM 發表 查看引用來源

唔係呀~~老細佢叫外賣番黎食....我冇得揀食咩之ma~~~

不過唔使俾錢~~~~:smile_47:
你成日都唔水錢食飯, 甘幾時請我地去食飯啫

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:40 PM 發表 查看引用來源
你都話我成日唔使錢食飯...我唔慣ga~~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:40 PM 發表 查看引用來源
你搵多我咁多錢...又有咁多人請你食飯.....你請我啦~~最多我陪你打邊邊啦~~~~:smile_24:

引用:
原帖由 rsin 於 2009-8-17 01:42 PM 發表 查看引用來源

你都話我成日唔使錢食飯...我唔慣ga~~~~
做人唔可以永遠都攞人著數...........乜你唔知咩

引用:
原帖由 rsin 於 2009-8-17 01:43 PM 發表 查看引用來源

你搵多我咁多錢...又有咁多人請你食飯.....你請我啦~~最多我陪你打邊邊啦~~~~:smile_24:
我可能搵得小過你...........講左甘耐, 一個都無請到架 你請我一定同打番夠本

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:43 PM 發表 查看引用來源
做人唔可以永遠都攞人著數...........乜你唔知咩
所以我好努力咁做野law~~~還哂俾佢ga la~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:46 PM 發表 查看引用來源
我可能搵得小過你...........講左甘耐, 一個都無請到架 你請我一定同打番夠本
你見你地叫左我咁多次都冇請...就知我真係窮ga la~~~~~:smile_o03:

你又點會搵得小過我wor~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:16 PM 發表 查看引用來源
蜜糖澄..............食飯未:smile_38: :smile_38:
你呢

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-17 01:16 PM 發表 查看引用來源
蜜糖澄..............食飯未:smile_38: :smile_38:
又有野換呀

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 01:23 PM 發表 查看引用來源

首首~你好~
你好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆