上一頁下一頁
發新話題

我想識D朋友

收藏  |  訂閱
393  10.0k

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 11:36 PM 發表 查看引用來源

我比其他女仔算矮,,:smile_19:
我響灣仔返工見親d女仔個身高...............:smile_39:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-7-27 11:37 PM 發表 查看引用來源

我記得個陣時係訓醒趕落車,一起身就 磅 一聲.....
成層ge人都望住我......:smile_42:
哈哈  好搞笑呀..:smile_35:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-7-27 11:38 PM 發表 查看引用來源

我響灣仔返工見親d女仔個身高...............:smile_39:
不過我可以著好高既高跟鞋...:smile_35:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

不過我可以著好高既高跟鞋...:smile_35:
唔會好難行ge咩??:smile_41:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-7-27 11:47 PM 發表 查看引用來源

唔會好難行ge咩??:smile_41:
唔會咖...識行就唔會...:smile_35:
我著個d高跟鞋都起碼有3吋高..:smile_35:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 11:56 PM 發表 查看引用來源

唔舒服架=0=

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-7-27 11:57 PM 發表 查看引用來源

唔舒服架=0=
唔會咖//:smile_19:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 11:56 PM 發表 查看引用來源

起碼3吋.................:smile_42:
我地可以交換msn嗎??:smile_13:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-28 12:00 AM 發表 查看引用來源

唔會咖//:smile_19:
對對腳唔好啦..著得耐/多

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-7-28 12:00 AM 發表 查看引用來源

起碼3吋.................:smile_42:
我地可以交換msn嗎??:smile_13:
好呀..你pm你msn俾我啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆