上一頁下一頁
發新話題

想蒸d成熟d既女士

收藏  |  訂閱
447  11.8k

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-20 02:40 PM 發表 查看引用來源

係咪我乖就乜都得丫......:smile_o10:
咁我會聽哂你話.......:smile_o05:
ng.... 如果你乖就考慮吓啦.....:smile_o10:  聽晒我話 ~~~~發達:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-7-20 02:40 PM 發表 查看引用來源

妹妹原諒老夫,咁老夫就錫錫妹妹啦.....
未夠3分鐘:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 02:55 PM 發表 查看引用來源

未夠3分鐘:smile_o01:
宜家夠3分鐘啦,靚靚妹妹:smile_15:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 02:54 PM 發表 查看引用來源

ng.... 如果你乖就考慮吓啦.....:smile_o10:  聽晒我話 ~~~~發達:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
乖都係考盧咋......
仲要我聽哂你話添......:smile_o16:

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-7-20 02:59 PM 發表 查看引用來源

宜家夠3分鐘啦,靚靚妹妹:smile_15:
好嘞, 夠3分鐘, 下次唔準再寫得咁激嘞:smile_o01:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-20 03:16 PM 發表 查看引用來源

乖都係考盧咋......
仲要我聽哂你話添......:smile_o16:
咩呀, 又係你話會聽晒我話, 而家想反口:smile_o02:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 04:08 PM 發表 查看引用來源

咩呀, 又係你話會聽晒我話, 而家想反口:smile_o02:
我冇返口......:smile_o14: 係你話要考慮咋......:smile_o10:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-20 04:11 PM 發表 查看引用來源

我冇返口......:smile_o14: 係你話要考慮咋......:smile_o10:
咁人家怕羞更係要咁講啦 , 唔通你話乜都得我即刻讚成咩

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-20 04:14 PM 發表 查看引用來源

咁人家怕羞更係要咁講啦 , 唔通你話乜都得我即刻讚成咩
其實最好係咁喇......:smile_o06: 等我唔駛諗咁多.....

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-20 04:15 PM 發表 查看引用來源

其實最好係咁喇......:smile_o06: 等我唔駛諗咁多.....
等你唔駛諗咁多, 要諗d咩:smile_41:
嘩, 點解你今日覆我咁快既, 平時見你都係夜媽媽先覆架:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆