上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:28 發表 查看引用來源
小葵咁好學,蛇蛇應該唔會收錢嘅!😬
那uncle交棒给姐姐吧~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:39 發表 查看引用來源

那uncle交棒给姐姐吧~
當然啦!蛇蛇先係專家!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:38 發表 查看引用來源
“親眼所見親身經歷, 好多單身狗公朋友開口埋口講點樣o既女人先為之夠索, 好似好有研究咁
闊別一排再見返面, 已經拍緊拖甚至結埋婚, 搵返o黎o既女伴同佢本人以前成日講話要媾要上o既果種女人完全九唔搭八”
这个我也 ...
佢有冇同你講解?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:00 發表 查看引用來源
我要报名
點做愛, 要講求同對手o既配合, 唔得一本通書讀到老囉
性技巧, 好多係源自體能, 要d 動作同體位係要有咁上下體力耐力先做得到, 比如腰力 (男女都適用)

本宮o既戰略重心, 係build up 對方性慾, 幻想, 同埋興奮, 然後俾佢一下子爆發出o黎
對於有 S 傾向o既人, 例如皇帝陛下, 就係受佢o既鞭打, 用自己痛苦o黎換佢o既興奮, 令佢啫啫硬到可以扑穿頭
對於一般人, 稍為有d 情趣即可, 本宮會send 吓相誘惑對方
唔會係裸照, 裸照有時候會有反效果o架! 比如人地返緊工, 搭緊車 etc 呢d 根本唔睇得o既時間
又或者佢毫無防備打開o左然後俾其他人睇到, 累到人地出事, 佢o既興緻慾望會不升反降!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:34 發表 查看引用來源
咁你有冇比過signal人哋呀?😉
在别人面前故意特地专门弄掉肩带算不算?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:37 發表 查看引用來源
天天?咁大食?😂
我一旦爱爱了,就不想停下来了

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:41 發表 查看引用來源
當然啦!蛇蛇先係專家!😉
那你交代给新老师吧

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:42 發表 查看引用來源
佢有冇同你講解?😉
讲解什么??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 09:19 發表 查看引用來源

點做愛, 要講求同對手o既配合, 唔得一本通書讀到老囉
性技巧, 好多係源自體能, 要d 動作同體位係要有咁上下體力耐力先做得到, 比如腰力 (男女都適用)

本宮o既戰略重心, 係build up 對方性慾, 幻想, 同埋興奮, 然 ...
说到体力,本husky绝对没问题,哈哈哈
接下来就是,我是希望对方完全做主的,男生会喜欢这样的女生吗?
最后,要怎么样的照片才适合呢?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 09:59 發表 查看引用來源
讲解什么??
你說他們了解女性比你們多,那有沒有講解女性的資料給你?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆