上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  30.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-20 09:46 AM 發表 查看引用來源

師妹,唔好係度扮純情喎😁
灰姑娘,早安

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-20 08:55 AM 發表 查看引用來源
唉~~~~~~Mandy又追唔到,又有個咁鬼好記性嘅銘師兄喺度搞搞震,再加上龍師兄嘅Lucy吹極都冇野出⋯⋯
我係咁倚騎劫一小段,長話短說:

話說小妹中學時期係女子籃球隊,當時嘅隊長(靚、叻、多人追)好照顧我,對我好好,好快變得好熟,成日都一齊,大概返學放學練波沖涼都一齊,年紀小好多野都唔會介意咁多⋯⋯
有一次練完波又係同平時一樣一齊沖涼,突然隊長從後攬住我,之後⋯⋯都係嗰d攬攬錫錫咁啦 ...
早知我都去打籃球啦…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-20 08:56 AM 發表 查看引用來源

其實有無人係成碌食,唔切開既呢?:smile_30::smile_30:
去食串燒係成碌食架喎

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-20 09:46 AM 發表 查看引用來源

講乜??
要點騎呀?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-20 09:52 AM 發表 查看引用來源

早知我都去打籃球啦…
而加去丫

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-20 09:54 AM 發表 查看引用來源

去食串燒係成碌食架喎
我次次食親腸,我老公都碌大對眼睇住我食

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-20 09:15 AM 發表 查看引用來源

講真。。我小學讀女校。。乜都見5少。。中學巨變讀和尚寺。。又係乜都見過晒。。大左。。又同過bi女一齊。。又同成班基佬做fd去浦。。開心得啦。。5影響他人。。活在當夏啦各位 ...
點解你小學會讀女校?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-20 09:54 AM 發表 查看引用來源

要點騎呀?
下。。我鐘意佢訓係度由我做主導。。搞到佢眼又反。。氣又喘喎。。呢排有個幾好笑既笑話。。有日去超市。。姐姐拉埋我一邊講。。我地啲房都幾緊張下。。如次次都濕晒張床。。我地情願5租。。言下之意。。。大家唸下lol

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-20 09:58 AM 發表 查看引用來源

點解你小學會讀女校?
方便接送。。同家姐一間。。佢又收男生。。但5太多。。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-20 09:11 AM 發表 查看引用來源

細個時女同女好容易發生好感,有d衝動既會變愛情
我讀女校時都暗戀過師姐,個師姐仲要唔係TB.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆