上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.4k

泰婆都有性趣?:smile_27:

引用:
原帖由 積奇625 於 2019-2-1 12:02 PM 發表 查看引用來源
剛剛上完〈wc〉2/F按身, 想搵返上次幫我按咗幾次嘅小肥泰妹, 撞啱佢又返咗泰國 , 跟住有個新嘅泰婆技師, 喺冇得揀之下都要搵佢按。 佢話佢自己會按得好好,點知我第一次有一種想快D按完既感覺。 我覺得佢按得求其, 又唔到位, 按小腿同大腿只係按咗三分鐘到。 總之一句講,見到佢我就唔按啦。 ...
二樓C傅質素倒退了?

引用:
原帖由 leglover 於 2019-2-1 04:25 PM 發表 查看引用來源

二樓C傅質素倒退了?
我覺得係

引用:
原帖由 leglover 於 2019-2-1 04:25 PM 發表 查看引用來源

二樓C傅質素倒退了?
非常同意

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-2-1 05:51 PM 發表 查看引用來源

非常同意
前幾曰去,褲都冇C爛

引用:
原帖由 k21197f 於 2019-2-1 06:24 PM 發表 查看引用來源

前幾曰去,褲都冇C爛
二樓邊使咁煩!
直接光豬便成!個技師都嫌你煩!

引用:
原帖由 iam46709394 於 2019-1-31 04:55 PM 發表 查看引用來源

呢間我去過二次超級正骨喎.......
入去直接光朱,用毛巾遮住pa底,对囡囡说no need. 她会笑一下, 不免强你!也可能師兄樣太好人.
P.s.我是新手, 恕未能回覆, 爬下文应可古到!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-2-1 07:29 PM 發表 查看引用來源

二樓邊使咁煩!
直接光豬便成!個技師都嫌你煩!
炳文C兄,呢排老板娘唔係捉得好嚴咩?
近排二樓技C持續太婆級,已差不多成年無去過!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-2-3 12:27 PM 發表 查看引用來源

炳文C兄,呢排老板娘唔係捉得好嚴咩?
近排二樓技C持續太婆級,已差不多成年無去過!
咁又唔係喎,我覺得佢係睇人㗎咋喎。我每一次去都係光豬喎。
但係無可否認2樓而家真係泰婆級。

引用:
原帖由 積奇625 於 2019-2-3 02:35 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係喎,我覺得佢係睇人㗎咋喎。我每一次去都係光豬喎。
但係無可否認2樓而家真係泰婆級。
光猪是指定動作,老闆娘都無過問,衹係提你無鹹趣花生食,又話炒左個打J技師………………
老實講水大清就自然冇魚,佢都唔想,你食自助餐最好!
一月份去左幾次,泰三十四十都有,五十以上就小!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆