上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.7k

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 02:13 AM 發表 查看引用來源

係女咁又點姐:smile_o01:
個便大把女開舖啦 多我一個吾多 少我一個吾少啦:smile_o01:
即係叫佢地唔好為你呢棵樹放棄成個森林... 偉大 :smile_o12:

同朋友傾開咩野呢

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 02:16 AM 發表 查看引用來源

即係叫佢地唔好為你呢棵樹放棄成個森林... 偉大 :smile_o12:

同朋友傾開咩野呢
都可以咁講啦:smile_o01::smile_o01:
D話題次次都吾一樣 得閒咪講下男人 講下買樓 咩都講得架喎:smile_o13:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 02:20 AM 發表 查看引用來源

都可以咁講啦:smile_o01::smile_o01:
D話題次次都吾一樣 得閒咪講下男人 講下買樓 咩都講得架喎:smile_o13:
你同你個朋友都好充滿憧憬.. 講極唔完

tsang-jimmy 十卜一下

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 02:22 AM 發表 查看引用來源

你同你個朋友都好充滿憧憬.. 講極唔完
咁佢大大話話都大我十年 又結左婚 EXP點都多我好多既 :smile_o13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-5-25 02:23 AM 發表 查看引用來源
tsang-jimmy 十卜一下
wai wai ~~~ 咁夜未訓的 ?

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 02:24 AM 發表 查看引用來源

咁佢大大話話都大我十年 又結左婚 EXP點都多我好多既 :smile_o13:
我都大你十年啦.. 但我仲未結婚.. 無地位無事業咁解...

Exp wo :smile_o01:  一樣大把

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 02:25 AM 發表 查看引用來源

我都大你十年啦.. 但我仲未結婚.. 無地位無事業咁解...

Exp wo :smile_o01:  一樣大把
大我十年咪我十年囉 有咩問題姐:smile_o01:
都無Generation gap格:smile_o01:
咁 ..我同你都傾到計 你想傾咩咪傾咩囉:smile_o13:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 02:25 AM 發表 查看引用來源

wai wai ~~~ 咁夜未訓的 ?
sleep la...armarm收工番home沖完涼...:smile_15: nice dream la

乜占sir咁夜都未瞓啊@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆