上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 08:21 發表 查看引用來源
蛇蛇快啲收生啦!😬
对了,要补充一下。。。
我不交学费的

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:24 發表 查看引用來源
uncle他在tg那边私讯我了,可是没有教学效果,因为我完全看不懂,哈哈哈哈哈
至于内容嘛,交给uncle了
看圖教學!同蛇蛇講果啲差唔多,不過淨係得女性!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 07:52 發表 查看引用來源
不会吧。。。?男生不是都会怜香惜玉的吗?而且我觉得姐姐也不是很大只啊
真係冇咩特別意思, 但女人超過170 搵伴侶o既難度會反而逐漸增加

冇錯, 高大腿長在男人眼中係sexy, 但想食你o既人會比想鍚你o既人多囉
佢地想同你ons 多過想做你男朋友

有d 男人就係咁o既心理, 外表太差佢睇唔上你, 外表太好佢又怕同其他人競爭唔敢追你,
或者覺得你已經有男朋友, 就算俾晒signal 佢地都仲係 on99 一舊雲咁

親眼所見親身經歷, 好多單身狗公朋友開口埋口講點樣o既女人先為之夠索, 好似好有研究咁
闊別一排再見返面, 已經拍緊拖甚至結埋婚, 搵返o黎o既女伴同佢本人以前成日講話要媾要上o既果種女人完全九唔搭八

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:26 發表 查看引用來源
对了,要补充一下。。。
我不交学费的  
小葵咁好學,蛇蛇應該唔會收錢嘅!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 08:28 發表 查看引用來源

真係冇咩特別意思, 但女人超過170 搵伴侶o既難度會反而逐漸增加

冇錯, 高大腿長在男人眼中係sexy, 但想食你o既人會比想鍚你o既人多囉

有d 男人就係咁o既心理, 外表太差佢睇唔上 ...
理想同現實往往有好大落差!😂
女人太高反而選擇少咗我反而同意,不景女人總要搵個高過自己嘅,數學上一定比冇咁高嘅女人少!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 08:28 發表 查看引用來源

有d 男人就係咁o既心理, 外表太差佢睇唔上你, 外表太好佢又怕同其他人競爭唔敢追你,
或者覺得你已經有男朋友, 就算俾晒signal 佢地都仲係 on99 一舊雲咁

跟我闺蜜们说的一样,我就是那个无辜的受害者

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:33 發表 查看引用來源
“有d 男人就係咁o既心理, 外表太差佢睇唔上你, 外表太好佢又怕同其他人競爭唔敢追你,
或者覺得你已經有男朋友, 就算俾晒signal 佢地都仲係 on99 一舊雲咁”
跟我闺蜜们说的一样,我就是那个无辜的受害者 ...
咁你有冇比過signal人哋呀?😉

引用:

我相信会有一个真正爱我的人出现的,然后我就天天让他吃掉我~~
ons我不喜欢,要认识的才可以,陌生人最多只能教我

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:36 發表 查看引用來源
“冇錯, 高大腿長在男人眼中係sexy, 但想食你o既人會比想鍚你o既人多囉
佢地想同你ons 多過想做你男朋友”
我相信会有一个真正爱我的人出现的,然后我就天天让他吃掉我~~
ons我不喜欢,要认识的才可以,陌生人最多只能 ...
天天?咁大食?😂

引用:

親眼所見親身經歷, 好多單身狗公朋友開口埋口講點樣o既女人先為之夠索, 好似好有研究咁
闊別一排再見返面, 已經拍緊拖甚至結埋婚, 搵返o黎o既女伴同佢本人以前成日講話要媾要上o既果種女人完全九唔搭八
这个我也认同,跟姐姐说的一样,好像对女生很有研究,比我们女生更加了解女生那样,我身边也有这样的例子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆