上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 gOodLucKysTer 於 2010-8-16 01:21 AM 發表 查看引用來源
支持師兄:025:
我係利記Fans ,, 果球真係:028:
果球真係笑死人:084: :084:

快出場美女籃...or馬會冇開盤D非法外圍垃圾波來救救自己D勝出率吧...:096: 全世界乜地方D盤都識睇...至勁係你LA!hahaha:071: 一日真係有咁多心水...咪玩人LA!!:084: 唔通度一場波真係靠望望二,三分就出.....真係寫個>>服<<字:027: !!!!!!

唉!!你個女又叫你呀!爸爸...老師又叫我交作文了...上次篇>>我的爸爸是乜都賭一餐的所謂專業賭徒兼不怕香港法律賭外圍盤的人<<不合格呀:073:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2010-8-16 01:25 AM 發表 查看引用來源

係唔係在你心中
你輸左了 你答咩都錯了:032其實你抽人水 我抽番你水姐 好玩咩) 唔好好似CNK果個大哥咁
咁我都答返你
你覺得係咪係lo:096:

社長我好少發帖,但是見到D人行為真係無品,輸就係咁抽水!唔緊要你有一大班fans支持你!加油!:098:

哈哈~
老兄你這種玩法....不好吧
希望你沒真買
1注輸了.變2注.再輸4注.再輸10注.....:025:

引用:
原帖由 大力士1011 於 2010-8-16 01:30 AM 發表 查看引用來源
快出場美女籃...or馬會冇開盤D非法外圍垃圾波來救救自己D勝出率吧...:096: 全世界乜地方D盤都識睇...至勁係你LA!hahaha:071: 一日真係有咁多心水...咪玩人LA!!:084: 唔通度一場波真係靠望望二,三分就出.....真係寫個 ...
錯唒 係一佰分 何謂賭徒 緊係輸多過WIN啦 如果場場WIN就唔納入賭徒了:041:

2料真係慘
早輪狂嬴個陣就就得小貓3 4隻係度吹水
而家一輸 D走水怪即刻走哂出黎
投版開POST既師兄幾乎每位既最後既命運都係一樣...
D人係咁喪抽  到最後冇人出料  自己又玩唔起  想睇下有冇其他師兄tip自己睇中個隊都冇個陣仲慘

之前2料贏到開巷又唔見有班人出黎話買對家:086:
再講你買對家又如何~?家陣2料輸又唔係輸比你...
話人囂張個d~唔該你地節省小小...
人地輸幾場就抽晒水咁都唔見得果幾位有幾謙虛:046:
係要懶醒係咁開分身黎抽人水~博上位~?

支持2料:098:

:086: 係你地唔接受批評定係我地抽水 根本就二睇唔同角度 再者你唔好打橫黎 我地不嬲都講緊2料唔好羸果幾場 就又要人留言又要人加熱 如果唔係唔出POST呢種態度 我冇開個分身07年用到而家

有人話係你開分身咩:086:
要人留言又要人加熱 如果唔係唔出POST呢種態度即係咩態度丫~?
要人留言有乜問題~?個個拎完料支持都唔留句就走人咁又算咩態度~?
唔想要人比料咪唔好留言~就係咁簡單...無人迫你
見人輸幾場又抽水又多多道理咁...人地贏個時又唔見你出黎講:086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆