上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  121.9k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-3 09:36 PM 發表 查看引用來源

:096:如果係咁就真係襯到絕.
梗係 la
我9 a  ma

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-3 09:43 PM 發表 查看引用來源

咪就係SOGO裡面果間囉.
佢咁中意摺 你件件拎黎睇 佢淨係摺都摺到飯都食唔到喇:096: :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-3 09:45 PM 發表 查看引用來源

係呀. 咁貴月兒又覺得唔值.:096:
不過係著得幾舒服既:071: :071:
係貴左0的 但係著到 1-2年都0係返度:071:

引用:
原帖由 embo 於 2009-5-3 09:45 PM 發表

:034: 咁就唔去果間買
其實我覺得Levis好多分店d sales都係咁,
好似狗眼看人底咁.

而Chevignon就大部份分台既sales都好好禮貌.

Levis d sales5 休做甘架

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-3 09:48 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得Levis好多分店d sales都係咁,
好似狗眼看人底咁.

而Chevignon就大部份分台既sales都好好禮貌.
咁樣對我個....:027: :027:
以後唔好買佢0的野:046: :046:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-3 09:48 PM 發表

不過係著得幾舒服既:071: :071:
係貴左0的 但係著到 1-2年都0係返度:071:
咁又係, 所謂一分錢一分貨ma.

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-3 09:45 PM 發表

哎呀 我開左pizza 味
食唔食ar 月兒
我餵你食:027: :027:
pizza味都食, 你唔好食晒呀.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-3 09:55 PM 發表 查看引用來源

pizza味都食, 你唔好食晒呀.
我緊係會留返比月兒食喇:027:
我冇得食都要比你食:027: :027:

引用:
原帖由 jayson1245 於 2009-5-3 09:51 PM 發表
Levis d sales5 休做甘架
人地d大牌子都無佢地咁既態度,
就好似Ben Sherman同DKNY d sales都唔會咁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆