上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

同意
引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:58 PM 發表
擺係前面賫得7同10,10唔似跑倒咁長,都係捉住7穩陣𪊲.....:092:

好中孖寶

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:58 PM 發表
擺係前面賫得7同10,10唔似跑倒咁長,都係捉住7穩陣𪊲.....:092:
今場到我開齋呢......:036:

引用:
齊齊贏番場啦...唉...終於中番個win...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:03 PM 發表

今場到我開齋呢......:036:
恭喜......繼續努力 :036: :036:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 02:03 PM 發表
好中孖寶
恭喜....:036: :036: :036: .我唔中 :029: :043:

好呀,大家有錢收:071:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 01:58 PM 發表
四場)2---7wpq
可惜未能中正q

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 02:04 PM 發表

齊齊贏番場啦...唉...終於中番個win...:096:
好運會繼續黎......恭喜:036: :036: :036:

現在叫孖寶希望再過關:098:
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:07 PM 發表
682217-JUN-2007
12:57
沙田
星期日
孖寶2 場    4 快上快 + 5 好當家
3 場    2 好味皇 + 9 宇宙良駒 $10

$40.00$247.00
682317-JUN-2007
沙田
星期日
孖寶3 場    2 好味皇 + 9 宇宙良駒
4 場    5 真心馬主 + 7 爆發力 $10

$40.00$286.50
682417-JUN-2007
沙田
星期日
孖寶4 場    5 真心馬主 + 7 爆發力
5 場    5 勝德寶 + 7 時尚寶 +
           9 威風 $10

恭喜....:036: :036: :036: .我唔中 :029: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆