上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 02:49 PM 發表 查看引用來源
上星期同位網友喺pm入面唔知傾起D咩,講起黑絲襪同魚網絲襪. 點解咁多男人都對魚網或者黑絲襪咁情有獨鍾. 我記得我同呢位網友提過我ex以前曾經買過件full body嘅fish net俾我,不過好早已經長埋喺我衣櫃 ...
日日追住你個post ,生活真多彩.有了妳真美

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-20 04:23 PM 發表 查看引用來源
今早一如以往起身煮早餐俾老公食,煮好之後我好似平時咁爬上佢身上面錫佢塊臉叫聲佢. 老公慢慢俾我叫聲咗之後我諗住起身出去食野. 點知佢攬住我唔俾我走......

老公:"wifey你呢個姿勢好誘惑呀"
我:我朝朝 ...
日日追住你個post 完美身軀..令人醉了

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-24 11:33 AM 發表 查看引用來源
衰佬前晚嘅傑作.......

:smile_o02::smile_o14::smile_22::smile_22:
日日追住你個post 慘慘豬.錫返

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-2 10:36 AM 發表 查看引用來源
早排老公間firm嘅其中一個share holder買咗間新屋需要人幫佢design畫圖,老公就介紹咗我俾佢要我幫佢畫. 但係當時我手頭上已經兩有個客嘅圖畫緊,不過因為係老公其中一個partner, 而且佢屋企想走industr ...
日日追住你個post  保重身體

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-6 12:56 PM 發表 查看引用來源
今朝一如以往煮完早餐俾老公之後就如常咁落樓下做gym,  做完gym之後醒起就來係老公媽咪嘅生日,其實一早已經諗定送咩起佢. 為咗唔想再唔記得,又襯得閒,所以決定宜家出去買咗先~

但係今日小妹我有小 ...
日日追住你個post  完美化身....令人醉了..每次都硬了

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-6 05:39 PM 發表 查看引用來源
頭先喺supermarket買野嘅時候行行下發現嗰到某位職員行為古古怪怪咁. 其實我本來都唔係好覺,淨係顧住睇自己想買嘅野. 不過行咗一短時間,發現點解行到邊都見到呢位職員架呢?

記得先頭睇零食& ...
日日追住你個post ..每次都硬了...哥哥真有福

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-14 06:29 AM 發表 查看引用來源
零晨五點,老公又出咗trip, 自己孤伶伶喺張床到瞓唔着. 之前有本書睇到一半未睇完,諗住睇埋佢希望可以睇睇下睇到瞓着覺,但係點知 end up 成本書睇晒 :smile_o08:

https://s8.postimg.o ...
日日追住你個post  完美化身......每次都硬了...引死人

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-15 02:59 PM 發表 查看引用來源
Good afternoon everyone, hehe 我啱啱先起身沒耐咋,足足瞓咗12個鐘頭
尋晚失眠今日瞓返夠本,都唔算好過份啫!
頭先我girlfriend來咗我屋企樓下俾野我所以俾佢嘈 ...
日日追住你個post  應該穿這樣...支持

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-18 02:08 PM 發表 查看引用來源
星期六節目,睇醫生.... 等待中...

呢排愛上咗穿絲襪,暖笠笠 ^^
對面伯伯好衰,眼都唔眨咁望住人哋 :smile_o05:
日日追住你個post  我都會望妳...睇下有無濕濕....

已pm email 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆