上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.5k

回覆 1# 的帖子

我好想識妳^^

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-20 01:46 AM 發表 查看引用來源
上次講到坐車比人及裙底,佢一路都有望我不過扮晒野 ~~
中途行 D 路都幾拋下... 有幾下搞到我隻脚都合唔埋比條友睇晒.... 有版友話我著 T-BACK 都係想人搞我
唔好意思我諗佢地冇睇過我前 POST 我好少唔係 T-B ...
大陸d女人唔係唔著高踭鞋, 而係佢地d踭無咁高

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-20 12:20 PM 發表 查看引用來源
我吾知你係男定女啦,不如你出post我追丫,要做啲未有人做過既,首創既好冇?
吾好得個講字啦copy&paste?做黎睇下啦
可能係新興潮文拎黎激你, 咪鬼理啦:smile_o10:

哈哈~...你好似係到訴苦
多d多d..~希望呢次唔洗等咁耐~

係係...唔開心野抹晒佢...哈哈!!!!

支持下你

引用:
原帖由 happy_yui 於 2011-8-21 00:32 發表 查看引用來源
支持下你
真唔真係呀你.. 張相係台灣網站 cap' 番黎架.. :smile_46:  咁索既

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011/8/20 01:46 發表 查看引用來源
上次講到坐車比人及裙底,佢一路都有望我不過扮晒野 ~~
中途行 D 路都幾拋下... 有幾下搞到我隻脚都合唔埋比條友睇晒.... 有版友話我著 T-BACK 都係想人搞我
唔好意思我諗佢地冇睇過我前 POST 我好少唔係 T-B ...
小露唔好唔開心, 我會繼續支持妳!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-20 12:09 PM 發表 查看引用來源
哇多謝你既支持喎,冇左你追post我冇心機出啦,點算好?唔,,,我要振作,你安心去啦,
我一路出嘅post係自己既經歷,你追吾追冇所謂,吾好話我抄人!開新名或做CdR係你既事,不過睇你回post既數目,一定吾係 ...
露妹, 唔好動氣, 唔駛為閒人死咁多細胞, 有精神出下 POST 好過, 有我地推妳, :smile_13: , 努力

PART 3
到入左去房裡面.... 佢地坐埋一齊初時經理都係同我坐既..... 點知玩玩下... 經理都唔乜點理我啦...... 同其他人玩都傻
我可以點者 .... 咪唱下 K 囉.... 唱左陣都悶悶地.... 有又少少想去廁所,咪自己行出去囉,
出到去... 勁大又冇指示都唔知點搵 .... 行左 2條行都搵唔到.... 由唔係好急到好想去... 終於比我搵到侍者人問啦,點知佢問我幾號房,我講完佢就話我知
我間房有廁所 ........ 返轉頭算啦.... 點知行返去個陣突然有人拍左我屁股 2下仲要捏左幾下... (我真係 O 晒... 香港夜場我都有去過... 但係D人唔會咁囉)
我另返轉睇下邊個啦... 點知見到個唔識既男人面紅紅咁淫笑仲問我邊個媽咪仲想攬埋黎 ~~~ 我頂.....即刻推開佢  9秒 9 沖返去經理度,同佢講要走啦...
點知佢話要玩多陣,話我想走叫阿琛送我..... 我抗議冇效..... 死死氣去完廁所坐返埋位啦,返到位坐,個阿琛冇拉拉同個小姐坐左向我隔離 .... 應酬左佢2句就冇理佢
點知條友仔勁咸濕囉.... 叫個小姐坐左上佢對腳對.... 係咁向我面前摸黎摸去... 當我死既.... 仲伸手入去個女仔條裙度好大動作咁挑開條底褲... 驚我睇唔到咁仲撩我講野
想點先.... 仲要同我差枚.... 我話唔識又話就我包剪X都得.... 佢輸飲一杯我輸就 1/3就得..... 好 ~~ 玩野咪同你玩囉,佢條友頭幾鋪都正常咁玩輸左照飲... 4-5鋪之後
佢隻手放既位就唔同左.... 因為佢個位我一眼就望到佢條褲鏈開左... 個小姐用手 CHOK 緊佢下面.... PK ~~ 乜上面咁開放既咩 ... 我忍唔住出左幾鋪剪... 條死仔唔知係咪知既
我都飲左2杯之前食飯都飲左少少啤酒 ... 而家撞一撞.. 開始唔掂 ... (我唔撞得酒飲既) 算啦唔玩啦... 搵經理走啦... 點知拎轉頭就唔見左經理 ... 問其他人先知,佢見我同阿琛玩緊
同廠長一齊走左... 叫我等埋阿琛一齊返宿舍(唔係工友住個隻,係比D主任級住既喎)心諗 PK 佢丫唔係 BOOK 左酒店既咩 .... 玩野咩 ... 唔講我都知佢同廠長去做咩啦
可能見大既走左啦,其他人都開始拖人走... 係呀琛同另外2個男工友仲玩緊.... 我當時勁無奈囉..... 3個男人肯定有心既... 見得返我同佢地.... 佢地拎左小費出黎叫 D 小姐一齊痞左向度
(做咩自己諗啦) 佢地當我小妹妹咩見到佢地 D 小JJ 駛怕羞 ? 不過都要扮下野既.... 自己唱歌玩電話啦... 坐多半粒鐘度,阿琛可能見我冇反應冇引啦同我講話埋單走啦, YES ~~ 羸左 !!
我同佢講 OK LA ~~ 咁走之前好自然去多個廁所先啦,叫佢地等我一陣... 入到廁所尿尿緊既時候,度門突然開左既 ?????? 搞到我未尿完都嚇到停左... (有試過既都知個下會仲急既嘛)
阿琛條友入左黎話佢都好急要去小便, 就咁拎左佢下面出黎對住我...我勁驚佢真係夠膽射落我度... 第一時間起身 UNUN 都冇著就走開比佢去....

食飯先,一陣有時間再打

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆