上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:38 PM 發表

恭喜師兄揭開勝利賫序幕...:098:
多得 aa 師兄既心水者 :096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:38 PM 發表

auindi 兄 , 睇你銜頭就知你有料喇 , 唔洗咁謙  :096:
貼士比賽個個月都有人鮏冠軍,一年數埋都十個八個,無咩代表性呢.....:096: 最緊要铜真銀....

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 01:38 PM 發表

原來爛賭先係最好...場場賭有時仲過癮...我今日場場買既而家中2條連贏...不過自己決定唔買就冇得講...:097:
我呢 d 唔識死 , 心口掛個勇字 , 有殺錯 , 冇放過 :071:

aa 師兄去左邊呢 ? 唔知係咪去左同父親飲茶呢 ?

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:48 PM 發表

我呢 d 唔識死 , 心口掛個勇字 , 有殺錯 , 冇放過 :071:
好多人都係咁...但係我本太少...唔可以賭足11場...唔係會扯到好散....:023:

呢場少馬但係形勢唔算簡單...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 01:53 PM 發表

好多人都係咁...但係我本太少...唔可以賭足11場...唔係會扯到好散....:023:

呢場少馬但係形勢唔算簡單...
估計今日泥地都係跟前𤥢數𪊲......:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:55 PM 發表

估計今日泥地都係跟前𤥢數𪊲......:092:
所以其實少少鍾意隻7架...佢識跑泥地既真係有機...:097:

aa 師兄剩係留低隻 4錢順來 , 今場我唔玩 , 等孖寶過關:097:

四場)2---7wpq
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:51 PM 發表
aa 師兄去左邊呢 ? 唔知係咪去左同父親飲茶呢 ?

擺係前面賫得7同10,10唔似跑倒咁長,都係捉住7穩陣𪊲.....:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆