上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.2k

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-9 11:36 AM 發表 查看引用來源

我成日唔著衫四維跑,雖然未有料 show,不過都唔理咁多,太熱啦……
咁緊要,衫都唔使買添喎............:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-9 11:58 AM 發表 查看引用來源

跑長會磨到出血:smile_39:
磨到成地血都試過
洗野洗到我hihi
所以而家長備花是寧,居家旅行必備
轉左第二件背心俾佢就無事了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-9 11:57 AM 發表 查看引用來源

當然有鬼,成隻肥鬼.妳大爺FIT嘛.
我野戰完先唔怕人望,仲清風送爽咁既樣,係正經做運動,露衫點先有D掙扎囉~~~~:smile_30::smile_30:
佢唔fit,fat咗好多了⋯

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-3-9 11:25 發表 查看引用來源

有次同d女性朋友傾密計,先發覺好多女人都唔肯用口,更唔好話口爆,我返去即同老公講,你好幸福,哈哈
我都同老虎講,好多男人唔用口奶,唔好話奶到潮吹,你好幸福,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-9 11:58 AM 發表 查看引用來源

佢見到妳突上半身定下半身先,下半身妳當然無問題啦:smile_30::smile_30:
佢突得,我會好好招呼佢,嘻嘻

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-9 11:58 AM 發表 查看引用來源

跑長會磨到出血:smile_39:
係喎, lee d 叫血滴子,
我跑全馬時一定要貼膠布保護小的的 😂😂😂

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-9 12:04 PM 發表 查看引用來源

我都同老虎講,好多男人唔用口奶,唔好話奶到潮吹,你好幸福,哈哈
認同呀,所以我都覺自己幸福㗎,哈哈

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-3-9 12:04 PM 發表 查看引用來源

佢會唔會:講咁多做咩?
跟手一野按返你個頭落去

引用:
原帖由 活死男 於 2018-3-9 12:13 發表 查看引用來源

係喎, lee d 叫血滴子,
我跑全馬時一定要貼膠布保護小的的 😂😂😂
波奶血滴子,要用乳貼:smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-9 12:16 發表 查看引用來源

佢會唔會:講咁多做咩?
跟手一野按返你個頭落去
佢會講,我今晚洗乾淨d:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆