上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.6k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-6 10:01 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 上得黎就緊係想搵野食
但放 心 , 呢個po無打算搵食 淨吹水ja~
上面我都講咗。你純粹R水吹。

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-6 06:48 AM 發表 查看引用來源

呢個係專業E生,並不是別人口中的阮兆祥!
曾經具有一度吸引力!
只係E生說中了,我真的不會為他付出太多

自己知道唔係就得。

可能佢眼中人人是阮兆祥,唯獨佢是劉華。嗯。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-6 10:08 AM 發表 查看引用來源

上面我都講咗。你純粹R水吹。

yo~ 岩傾就當然吹多2咀啦~

終於星期5啦 :smile_o02:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-6 10:10 AM 發表 查看引用來源

自己知道唔係就得。

可能佢眼中人人是阮兆祥,唯獨佢是劉華。嗯。

Wakaaaa 拍大力D手先

尋晚又同左人地出去睇戲...又睇戲...對上個次應該都兩-三個月前既事,SP...冇sex...真係吹漲...但係睇戲個時會橋手,會I佢膊頭...會玩...就好似普通情侶咁...套戲一完,大家又清醒返...

知佢下星期去旅行,叫佢買手信比我...之前唔使叫,我都好肯定我會收到...不過今次...我唔想問﹑唔想理佢究竟同邊個"朋友"去...雖則一向既我都唔會問呢樣野,不過始終都驚而家既佢唔方便買!!!

有點兒失落,不過都過左咁耐,我都有另一半咁耐,冇可能都冇資格要求任何野,佢move on...係應該值得開心既事,點解會覺得失落既...:smile_13:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-6 11:12 AM 發表 查看引用來源
尋晚又同左人地出去睇戲...又睇戲...對上個次應該都兩-三個月前既事,SP...冇sex...真係吹漲...但係睇戲個時會橋手,會I佢膊頭...會玩...就好似普通情侶咁...套戲一完,大家又清醒返...

知佢下星期去旅行,叫佢買 ...
晤好咁啦!sp睇戲好sweet ka ...

回覆 2166# 的帖子

係...我承認係好sweet...不過我會內疚...淨sex既...我感覺上會對得住現任多啲...好矛盾...:smile_27:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
係...我承認係好sweet...不過我會內疚...淨sex既...我感覺上會對得住現任多啲...好矛盾...:smile_27:
嘗試享受下!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

晤好咁啦!sp睇戲好sweet ka ...

但人地宜家唔係想,想齋sex,齋sex有時會簡單好多。嗯。

奇怪的係,我無任何對唔住我現任嘅感覺。嗯。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-6 10:12 AM 發表 查看引用來源

yo~ 岩傾就當然吹多2咀啦~

終於星期5啦 :smile_o02:
嗯,話不投機半句多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆