上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  109.3k

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 11:09 AM 發表 查看引用來源
WhatsApp>setting>notification
其實果斷d,每次傾完whatsapp內容剷走哂,我也有和討論區男網友吹下水,熟左會在whatsapp傾下,有些在某些夫妻版識,某些在運動約戰區識,有時會討論下d性經驗或彼此育兒方式,湊仔心得,同老婆做愛方式......但尼d網友whatsapp內容很快剷走;而且在假期及晚上親子時間唔在手機覆野,老婆又不再懷疑也不會check我手機,而所有討論區apps必須log out咁就安全,我個手機密碼一定要比老婆知,如果佢開唔到,無施顯見私啦!我手機密碼只是唔比個女玩

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 11:05 AM 發表 查看引用來源

d內容好普通架,對方是人妻,不過佢老公是外籍人士又比她大廿年,婚姻及性生活有很多疑問,所以不斷PM吹水,不過用Apps上個討論區發覺唔方便於是whatsapp,不過whatsapp已經冇講性了,但衰在iphone有個訊息提示,於 ...
妳太太懷疑都正常,產前後好多女性都有憂鬱症,咁你自己有冇出去試過?

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 11:07 AM 發表 查看引用來源
新歡單身,有時都怕架,但家庭主婦既行蹤好易掌握既姐。
以前既人,攞正牌嘛,點同呢:smile_15:
咁新歡又知唔知妳已結婚?我發覺有的女仔特別鍾意人夫.

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 11:09 AM 發表 查看引用來源
WhatsApp>setting>notification
即刻set 左,thanks:smile_35:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 11:21 AM 發表 查看引用來源

妳太太懷疑都正常,產前後好多女性都有憂鬱症,咁你自己有冇出去試過?
冇架! 結婚前北上有試過!家下冇剌!性方面幸好太太滿足到我,我又不用找外緩

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 11:22 AM 發表 查看引用來源

咁新歡又知唔知妳已結婚?我發覺有的女仔特別鍾意人夫.
男人結左婚,可能令某些女人覺得住家草好味d

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 11:26 AM 發表 查看引用來源

或者咁講,某些女人覺得人地老公比較未婚愛浦男人有安全感

我終於寫完la,用左1.5小時:'):'):') 好攰呀,但係吾係好長,同埋好多字吾記得點寫呀:'):'):')

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 11:26 AM 發表 查看引用來源

對,有d女人鍾意同人搶個種快感,覺得個男人錫自己仲多過個老婆會令自己有優越感

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 11:24 AM 發表 查看引用來源

冇架! 結婚前北上有試過!家下冇剌!性方面幸好太太滿足到我,我又不用找外緩

咁就好,唔使外緩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆