上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.9k

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-4 04:53 PM 發表 查看引用來源呵,原來你唔知不過我好耐冇見過mr a,都唔知仲有冇機會見(永久監禁?XD)
代姐,我想問下你揀A先生是否因佢有型,細心,成熟,技巧好?
因我睇左你post話佢都好好,錫到你軟哂。。。。

唔揀個後生d,回氣快D呢?是否又驚後生會心急呢?

引用:
原帖由 royclub 於 2012-12-4 05:03 PM 發表 查看引用來源
樓主你都有故事啊!!!:smile_o06:
你有冇?等你講下,大家都好想知

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-4 05:05 PM 發表 查看引用來源

http://i.188channel.com/d/images/r10/androi ...
你好似對代姐好有興趣咁,不如...............:smile_04:

應該甘講,mr a 唔靚仔,唔後生,係成熟型,但係佢可以head 住我,令我變返個女人
我現實生活中已經好man 好硬淨,如果遇到一個可以lead 得到我,令我由「男人」變返「女人」,自然令我傾心,呢個係另一個我冇可能搵樓主嘅原因

Mr j, 聽到未?
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-4 05:05 PM 發表 查看引用來源

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androi ...

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-4 05:12 PM 發表 查看引用來源
應該甘講,mr a 唔靚仔,唔後生,係成熟型,但係佢可以head 住我,令我變返個女人
我現實生活中已經好man 好硬淨,如果遇到一個可以lead 得到我,令我由「男人」變返「女人」,自然令我傾心,呢個係另一個我冇可能搵 ...
咁睇小我,我專向難度挑戰,妳比一年時間我.到時等我head 住妳,又lead 住妳,
不旦令妳傾心而且更令妳傾戀.

一年後再見:smile_43:

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-4 05:12 PM 發表 查看引用來源
我現實生活中已經好man 好硬淨,如果遇到一個可以lead 得到我,令我由「男人」變返「女人」,自然令我傾心,呢個係另一個我冇可能搵 ...
Mr a 睇到你咁讚佢佢一定好sweet la. Mr a 結左婚未架?同太太關係点呢?

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-4 05:12 PM 發表 查看引用來源應該甘講,mr a 唔靚仔,唔後生,係成熟型,但係佢可以head 住我,令我變返個女人我現實生活中已經好man 好硬淨,如果遇到一個可以lead 得到我,令我由「男人」變返「女人」,自然令我傾心,呢個係另一個我冇可能搵 ...
Thanks代姐:smile_40:

等我再諗下有咩問題,指教下:smile_40:

喂喂我一個人並不代表所有女人呀....
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-4 05:23 PM 發表 查看引用來源
Thanks代姐:smile_40:

等我再諗下有咩問題,指教下:smile_40:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-4 05:23 PM 發表 查看引用來源Thanks代姐:smile_40:等我再諗下有咩問題,指教下:smile_40:
參考下嘛!A平時生活健康嗎?

有否夜生活,食煙?做gym?

因我覺得要溝女,外形,生活飲食習慣都好重要,當然內涵都要有啦!

其實唔關外在條件事,最緊要有feel o岩嘴型je
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-4 05:48 PM 發表 查看引用來源
參考下嘛!A平時生活健康嗎?

有否夜生活,食煙?做gym?

因我覺得要溝女,外形,生活飲食習慣都好重要,當然內涵都要有啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆