上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.6k

各位CHING..好多謝你地咁有HEART咁回POST.小弟係到睇都收左唔小既知識..

其實小弟自己應該都係包莖..為左自己...為左將來既老婆..

我決定..引刀成一快...去割左佢....
真係好驚...

各位CHING,我今年18冇內,
想問下我條野扯起同未扯都露唔到出泥,
而個包皮個lon位直徑連1cm都冇,我要點做先好?:')

引用:
原帖由 有問題的少男 於 2010-11-28 06:15 PM 發表 查看引用來源
各位CHING,我今年18冇內,
想問下我條野扯起同未扯都露唔到出泥,
而個包皮個lon位直徑連1cm都冇,我要點做先好?:')
試下用手得唔得先...不過要忍少少痛

我想問 如果我今日去割 今晚返到學嗎?

引用:
原帖由 TaLo 於 2010-11-29 09:23 AM 發表 查看引用來源
都好視乎個人ga 喎,如果個龜頭唔敏感,:smile_35:就問題唔大

引用:
原帖由 Jetavana 於 2010-11-25 05:04 PM 發表 查看引用來源
各位師兄! 有事請教! 幫幫手!:smile_o06:

我打算做激光手術.我發現陳東x醫生係幾間診所都有.
師兄係邊到做?
邊間好d?

1. MH"x" (漢x) 
診金: $600 手術: $7000

2. 香港外x中x 
診金: $600 (好似: ...
我個人覺得邊間都唔緊要,因我都係陳大夫做的:smile_52:

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-11-29 03:12 PM 發表 查看引用來源

我個人覺得邊間都唔緊要,因我都係陳大夫做的:smile_52:
唔該師兄, 我問個其中一間, 佢詬陳生淨係 係佢果間做
我覺得果間有d odd....

包皮問題

有一個包皮問題想請大家幫手提供意見.

本人是一個38歲的已婚男士,每次行房總是感覺不快,當進入陰道時好像感覺沒有用手淫般刺激,難以達至高潮更莫說內射,不知是否與包皮過長有關,陰莖在未勃起時,反出來清潔龜頭,完全沒問題,當勃起時,龜頭完全不能外露。但也不會感到痛楚。前幾年,在我計劃生育時,到家計會找醫生看過,年輕的醫生對我說那是行房不投入所至,還要我戒掉手淫,他對我說包皮過長應該不會影嚮性交,我對他的說法抱懐疑。

可否分享你的經驗?謝謝!!

引用:
原帖由 OldMan1972 於 2010-11-30 11:27 PM 發表 查看引用來源
有一個包皮問題想請大家幫手提供意見.

本人是一個38歲的已婚男士,每次行房總是感覺不快,當進入陰道時好像感覺沒有用手淫般刺激,難以達至高潮更莫說內射,不知是否與包皮過長有關,陰莖在未勃起時,反出來清潔龜 ...
戒打飛機啦....
至少你想同你老婆做果個禮拜前要暫停空中戰役
唔係的話你攪果陣會無feel, 不管有冇包皮都好

引用:
原帖由 TaLo 於 2010-11-29 09:23 AM 發表
我試過朝早割,下午返工
因為我龜頭完全唔敏感,所以無問題
你龜頭情況點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆