上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-27 01:10 AM 發表

無人同妳搶啦:096:  啜番個:135:
good~~我都反鍚返你..附帶m個:135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-27 01:12 AM 發表 查看引用來源

我頂你個肺呀,唔好係我post搞埋d咁既野,好喎:046:
冷靜0的:023:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-27 01:12 AM 發表 查看引用來源

我頂你個肺呀,唔好係我post搞埋d咁既野,好喎:046:
要唔要3大刑具呀

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-5-27 01:10 AM 發表 查看引用來源

睇返之前d post 可能摸到端倪既
眼都花

引用:
原帖由 Mikimoto 於 2009-5-27 01:13 發表 查看引用來源
good~~我都反鍚返你..附帶m個:135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135: :135 ...
wa,no 1 上岸la,恭喜ar,but lei 度就冇左好多人氣lo

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-5-27 01:15 AM 發表 查看引用來源

wa,no 1 上岸la,恭喜ar,but lei 度就冇左好多人氣lo
佢唔做番10年8年都唔使上岸

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-27 01:13 AM 發表 查看引用來源
要唔要3大刑具呀
......呢度隨0左禁止灌水之外, 仲禁暴力同色情0架~~~:030:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-5-27 01:15 AM 發表 查看引用來源

狼仔咁狠心走0左去...?:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-27 01:17 AM 發表 查看引用來源

......呢度隨0左禁止灌水之外, 仲禁暴力同色情0架~~~:030:  

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-27 01:17 發表 查看引用來源
佢唔做番10年8年都唔使上岸
haha,有人想贖佢ma:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆