上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:33 PM 發表 查看引用來源

咁你飲咗x夫人未呀~ :025:
有無一枝半支旁身呢~ :096: :096:
有飲一 "斤" 仔 ...... 無旁身 ...留在家!!!

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:33 PM 發表 查看引用來源

天水圍果一帶
小白你又住???
你報時快咗成半個鐘~
仲以為係外國居民有時差添~ :025:
我住你附近 

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:34 PM 發表 查看引用來源

有飲一 "斤" 仔 ...... 無旁身 ...留在家!!!
真係比你d用語笑死~ :096: :096:
同你傾計真開心~ 多謝晒~ :023:

即使住係隔離 ....我與你也會有時差!!!!!!!!:043:

真係頂唔住啦~
早抖啦~ Lam 太公~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:35 PM 發表 查看引用來源

真係比你d用語笑死~ :096: :096:
同你傾計真開心~ 多謝晒~ :023:
不用謝 !!!! 你快d 訓我仲多謝你多ddd 添 !!!!!!

多謝你  x 33 ~ 小白:036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:36 PM 發表 查看引用來源
真係頂唔住啦~
早抖啦~ Lam 太公~ :023: :023:
嗯 ... 乖喇! 小白公:096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:36 PM 發表 查看引用來源
即使住係隔離 ....我與你也會有時差!!!!!!!!:043:
唔緊要~
問多啦a夢借個時光機來用用咪得囉~ 
一陣見啦~
去見咗周公子先~ :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:37 PM 發表 查看引用來源

嗯 ... 乖喇! 小白公:096:
小白公~ :030: :030:
小八公~ :025:

gogogo ..................................係咪想 ....:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆