上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 01:20 PM 發表
有人話沙田好似想 下大 乳   呢場跟返aa兄 5,9 q,qp  $10
中正....:036: 唔知aa兄自已有無買呢......:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 01:27 PM 發表

都係...但係對於我呢d自命識睇新馬既人黎講...哈...有時真係要扮下野...係冇睇錯..不過買錯...:096:
範圍都中晒 , 只係開口左者.....已經好厲害

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:32 PM 發表
勁 ~ 中呀 , 終於收 $:098: :071:
YEAH

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 01:27 PM 發表

哈...新馬就係咁....範圍一定有...問題係開正俾我地定開歪...:097:

我仲有場馬想玩咋嘛...今日跑11場同跑13場都係咁...d馬唔多吸引...:096:
我都係第五場先開始入正題.....:122:

好野,我又中
17-JUN-2007
13:27 沙田
星期日 過關
2X3
連贏位置Q
獨贏
3 場    5 順利贏 + 9 宇宙良駒
4 場    4 錢順來 $10

$50.00

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:36 PM 發表

我都係第五場先開始入正題.....:122:
我而家要忍...睇住大家贏錢...:096:

呢2場唔買就開晒出黎...我仲未發脾氣...係度練緊仙...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:30 PM 發表

自問無本事睇倒𪊲人地睇唔倒賫𤪻,逃避是唯一打算......但偶爾難避免,所以呢場買左「好味皇」就算輸俾隻初出「順利贏」都唔使恨.....:092:
auindi 兄 , 睇你銜頭就知你有料喇 , 唔洗咁謙  :096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:32 PM 發表
恭喜師兄揭開勝利賫序幕...:098:

引用:
原來爛賭先係最好...場場賭有時仲過癮...我今日場場買既而家中2條連贏...不過自己決定唔買就冇得講...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:38 PM 發表

恭喜師兄揭開勝利賫序幕...:098:
定d黎啦各位...今日你地有排贏...:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆