上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.9k

引用:
原帖由 DRY到爆大肥肥 於 2011-10-19 11:42 PM 發表 查看引用來源

你唔好當我三歲小朋友喇來氹喇:smile_19::smile_19:
有 D easy come and go 的關係.. 有人係唔理肥瘦架嘛.. 唔係氹你.. 都係講事實姐

引用:
原帖由 mag718 於 2011-10-19 11:44 PM 發表 查看引用來源

怕膠左:smile_30:~~朝早等人出現先
夜晚先係出現好時侯:smile_30:~~
但你真係比之前早左幾多下:smile_o01:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 11:36 PM 發表 查看引用來源

唔洗到新年.. 你可以扮賣火柴的女孩..

有火柴賣.. 乾柴烈火的火柴賣
媽子話唔好玩火啊!

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 11:45 PM 發表 查看引用來源

你係指邊個先.. 唔太明
寫錯字:smile_19::smile_19:  本來想叫你系誠徵開舗

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 11:46 PM 發表 查看引用來源

有 D easy come and go 的關係.. 有人係唔理肥瘦架嘛.. 唔係氹你.. 都係講事實姐
呢d人我領教過喇 咪就係偷呃拐騙

引用:
原帖由 DRY到爆大肥肥 於 2011-10-19 11:47 PM 發表 查看引用來源

媽子話唔好玩火啊![img]http://www.toysdaily.com/discuz/images/smilies/default/25.gifhttp://www.toysdaily.com/discuz/images/smilies/default/25.gif[/img]
哈哈.. 媽媽有冇話煽風點火好好玩 :smile_o11:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 11:47 PM 發表 查看引用來源

但你真係比之前早左幾多下:smile_o01:
見你係度咪say吓:smile_30:,朋友~~not貧友

引用:
原帖由 DRY到爆大肥肥 於 2011-10-19 11:49 PM 發表 查看引用來源

呢d人我領教過喇 咪就係偷呃拐騙
擺明車馬係咩野關係的 easy come and go
同偷呃拐騙.. 兩碼子的事了 @ @

唉.. 好比早排有個女仔.. 佢將你情我願的 sex.. 當係 free lunch.
oh no... 我立即話佢將呢種概念放係價值上.. 立即成樣野 cheap 晒.

好彩我無約佢或者做其他野, 都係上網傾計.. 否則我會嬲死

引用:
原帖由 mag718 於 2011-10-19 11:49 PM 發表 查看引用來源

見你係度咪say吓:smile_30:,朋友~~not貧友
咁今日又真係難得 here 的

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 11:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈.. 媽媽有冇話煽風點火好好玩 :smile_o11:
媽子話可以點下蠟燭咁喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆