上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.5k

露妹最近好忙呀...

我好掛住你地架 ~~~~
我知你地有推我架 @@:smile_o09:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-19 12:21 AM 發表 查看引用來源
唔止幫你推個post
仲想推你:smile_o11:

MISS YOU SO MUCH~~~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-19 12:21 AM 發表 查看引用來源
已經好出力推:smile_13:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-18 03:04 AM 發表 查看引用來源
我都係向呢度更新算啦 ~~~

引用:
咁妳有時間上黎吹吓水啦:smile_13:

上次講到坐車比人及裙底,佢一路都有望我不過扮晒野 ~~
中途行 D 路都幾拋下... 有幾下搞到我隻脚都合唔埋比條友睇晒.... 有版友話我著 T-BACK 都係想人搞我
唔好意思我諗佢地冇睇過我前 POST 我好少唔係 T-BACK 既 UNUN 除非我M到..... 先唔著 T
因為我 LIKE 條帶..... 既感覺 ~~ 唔代表我係想身搞我 OK ?!
講返件事先 ~
坐左 45分鐘到掛都唔係好記得,終於到左工廠度,落左車要行一段路仔 ~~ 頂... 佢地冇人著高踭鞋既咩 ? 行得我勁辛苦 ~~~
上到 OFFICE 經理同佢地有野傾,因為我第一次上黎經理叫廠長搵人帶我行下先,好自然頭先及野條友主動話帶我四圍睇下 ~~
經理叫到.... 冇計.... 其實我都知自己係花樽架啦... 秘書 D 野都唔識既... 不過可能帶我上黎有面D掛 ....
一路行條友不停問長問短.... 借D意又行埋D咁 .... 又乘機介紹自己 ... 原來佢叫阿琛係D有背景人士既"親戚"唔駛做有糧出個隻
勁煩.... 大佬呀我又唔係打你工關我 X 事咩 ~~~
不過間廠又真係好大喎 .... 工廠一棟樓.... 行晒啦諗住上返去啦,佢話帶我去埋宿舍睇(我心諗 ON 9) 我話唔駛啦,我地經理上黎之前搵人 BOOK 左酒店
唔理佢自己返轉頭 !! 落黎一齊行唔覺... 上返去條友仔做咩慢咁多既 ~~ ? 頂... 條友突登行慢2-3級裝我裙底 ... 激死 !OK !!! 我忍你

唔知係咪真係咁多野傾啦,經理傾左成3個幾鐘都未傾完.... 我坐足3粒鐘等佢等到我勁急.... 死忍都唔掂啦... 同入面個秘書講問佢廁所向邊度啦 ! 點知佢唔答我
叫左阿琛入黎叫佢帶我去..... 係唔係呀 !做都咁出面,都唔明點解廁所唔係附近既,要行到走廊盡頭先有.... 唔理啦忍唔到啦... 比佢帶我去啦!
去到廁所 ~~~ O 晒... 男女唔分廁既... ,2度門咁大把仲要唔係坐廁 !頂 !!!(行高幾級痞係度尿尿個隻)沖左入去出返黎... 阿琛仲話我忍左好耐呀 ~~~ 咁多既...
XYZ 佢 ... 你偷聽咪算啦.. 唔駛講出黎呀嘛 ! 返到入去間 OFFICE 度佢直入左去會議室 .. 過多陣就出返黎 !
經理傾多粒幾鐘終於出黎啦 ~~~ 好肚餓丫... 好自然就係 D 交際時間啦....
食飯個陣佢地係咁同經理飲酒,好彩經理都飲得下冇事 ! 食完飯諗住返酒店啦... 點知佢地又死都要同經理去唱K ....
本來經理話同我一齊唔方便 .. 點知佢地話帶我見識下喎 ... 咁就夾左我地一齊去啦 ! 妖..... 玩野咩 唱咩K呀 ~~~ 夜總會咁 ... D 女著到一眼就知咩人啦 !
佢地開左間 VIP 一路行入去既時候 ... D 男人望住我 D 眼光我都頂唔順呀 ~~~

唔得... 下 PART 先講埋佢

唔通你露埋俾你經理睇?等你下part

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-8-20 01:46 AM 發表 查看引用來源
上次講到坐車比人及裙底,佢一路都有望我不過扮晒野 ~~
中途行 D 路都幾拋下... 有幾下搞到我隻脚都合唔埋比條友睇晒.... 有版友話我著 T-BACK 都係想人搞我
唔好意思我諗佢地冇睇過我前 POST 我好少唔係 T-B ...
果條友有真係幾煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆