上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:28 PM 發表 查看引用來源

但我想倒流到我既入UWANTS註冊日喎~ :023: :023:
哦 ...明白喇!!!!! 到果日既話 ....會同自己講 ...再過一日先註 ........
咪鬼撞埋同一日!!!! 甘尋日就5會識到一個人!!!!!:030:

快d 去休息啦 .........仲後生咩 ......身體健康要緊~~:027:

時間係 12 點喇 :030:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:29 PM 發表 查看引用來源

哦 ...明白喇!!!!! 到果日既話 ....會同自己講 ...再過一日先註 ........
咪鬼撞埋同一日!!!! 甘尋日就5會識到一個人!!!!!:030:
我想回到註冊日
好想同一個朋友講番句~~ 生日快樂丫Evan~ :036: :036:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:30 PM 發表 查看引用來源
快d 去休息啦 .........仲後生咩 ......身體健康要緊~~:027:
做咩面紅姐~ :096:

早抖 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:092:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:30 PM 發表 查看引用來源
時間係 12 點喇 :030:
11:30又話12點~
其實你住邊架~ :025:

我都病病地~~~~咳......微微咳 .....有小小啖 ....:034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:32 PM 發表 查看引用來源
我都病病地~~~~咳......微微咳 .....有小小啖 ....:034:
咁你飲咗x夫人未呀~ :025:
有無一枝半支旁身呢~ :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:32 PM 發表 查看引用來源

11:30又話12點~
其實你住邊架~ :025:
天水圍果一帶
小白你又住???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆