上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

回覆 #2138 lmkandy 的帖子

今晚大把機會復仇:071: :098: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-8 04:57 PM 發表
要睇吓派幾多先知:092:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-8 04:57 PM 發表
EG:
:071:

嘩,高賠率呀,連琴晚high果d都番埋黎:071:
286208-JUN-2008
13:55
過關
3X4
讓球
讓球主客和
讓球
星期日 118 磐田山葉 (主) 對 清水心跳 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.93
星期日 122 神戶勝利船 (主) 對 京都不死鳥 (客)
客 [+1] @ 1.95
星期日 124 山形山神 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.00 $50

$200.00$952.50

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-8 05:39 PM 發表
嘩,高賠率呀,連琴晚high果d都番埋黎:071:
286208-JUN-2008
13:55 過關
3X4
讓球
讓球主客和
讓球
星期日 118 磐田山葉 (主) 對 清水心跳 (客)
主  @ 1.93
星期日 122 神戶勝利船 (主) 對 京都不 ...
咁今晚又買咩呢 ? :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-8 05:42 PM 發表

咁今晚又買咩呢 ? :097:
克仔就買硬架啦,睇吓有冇其他:023:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-8 05:45 PM 發表

克仔就買硬架啦,睇吓有冇其他:023:
我諗真係全世界都買克仔 如果克仔嬴 馬會咪P :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-8 04:20 PM 發表

回覆 #2123 足球車車 的帖子

利尼史特朗 -1

莫迪 (大)重心:097: :098:

唔中勿小:071: 多謝會作:096:

信你地:098:  
睇到d心水 :097: :097: :097:

引用:
原帖由 mutd2006 於 2008-6-8 06:11 PM 發表

睇到d心水 :097: :097: :097:
仲差波波D心水 :023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-8 06:27 PM 發表

仲差波波D心水 :023:
呢幾日都lose :043: :043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆