上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#44 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.6k  47.0k

引用:
原帖由 型爸 於 2019-3-17 07:08 PM 發表 查看引用來源

試下google下「有違公德罪」
有時間會search一下,thx...

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-17 03:30 PM 發表 查看引用來源

你個樣都唔老啦!😁
望落精神就好。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-17 04:29 PM 發表 查看引用來源

我估係髮型.... 外賣仔型好多.....
好怕油淋淋又唔疏… 

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-3-17 09:48 PM 發表 查看引用來源

好怕油淋淋又唔疏… 
我鍾意柏豪bb個髮型,旁邊同後面要剷青,kiss嘅時候要摸到拮手

唔知大家會唔會留底舊情人嘅嘢呢?
我習慣分開咗就掉晒所有嘢,情信...相...禮物...統統掉晒....
但好奇怪,回憶點都永遠喺心裡面,無論過咗幾耐都會夢見以前去過嘅地方...到今日我都唔敢舊地重遊...
記得第一次喺電視見到同佢貌似嘅男演員時個心仲會撲撲跳...唔知佢而家喺邊? 

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-17 10:03 PM 發表 查看引用來源
我習慣分開咗就掉晒所有嘢,情信...相...禮物...統統掉晒....
但好奇怪,回憶點都永遠喺心裡面,無論過咗幾耐都會夢見以前去過嘅地方...到今日我都唔敢舊地重遊...
記得第一次喺電視見到同佢貌似嘅男演員時個心仲會撲撲跳...唔知佢而家喺邊?  ...
都重有啲信響書海裡面。

一齊既畫面又真係冇忘記。不過我又唔怕去,只係有啲地方都冇左…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-3-17 10:09 PM 發表 查看引用來源

都重有啲信響書海裡面。

一齊既畫面又真係冇忘記。不過我又唔怕去,只係有啲地方都冇左…
可能如果我可以經常去到以前去過嘅地方反而唔會成日發夢見到

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-17 09:54 PM 發表 查看引用來源

我鍾意柏豪bb個髮型,旁邊同後面要剷青,kiss嘅時候要摸到拮手
其實你係咪見過我呢?
講親D嘢我都有的。😂

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-17 10:03 PM 發表 查看引用來源
記得第一次喺電視見到同佢貌似嘅男演員時個心仲會撲撲跳...唔知佢而家喺邊?  ...
又一樣?我結婚後所有嘢都掉晒了!

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-17 10:27 PM 發表 查看引用來源

其實你係咪見過我呢?
講親D嘢我都有的。😂
係? 咁要搵日出嚟試吓有幾拮😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆