上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.0k

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 06:44 AM 發表 查看引用來源

吃,喝,shopping and of course museum.

http://www.mbam.qc.ca/en/
玩得開心d:smile_40:

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-11 10:11 AM 發表 查看引用來源
回到紐約的舊居,花了一整天收拾了自己要保留的東西,裝箱寄去LA.好希噓 .

明天去見師姊,離開後便不再回這個家.
向前看,過去由佢過去啦,過去已係過去:smile_40:

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-6-24 09:11 AM 發表 查看引用來源
我新到本站,第一次出post,多多指教。

我結了婚移民在美國,在一家貿易公司做倉務,同事多是黑人大隻佬(他們搬東西可真夠力),昨天有一個同事生日,一起出去吃喝玩樂,不知如何醉了,醒來竟全身赤裸裸和生日的那個黑人亞 ...
真可憐

引用:
原帖由 人妻29 於 2015-8-11 10:18 AM 發表 查看引用來源

星期六玩得很開心果,忘了身邊的煩惱.他有工作不能佔人太多時間,只是那天(星期日)不會見面,不是以後不見.其實明天他會來送我去機場.
咁咪好囉!

人妻,我又學到嘢囉!

已經去到144頁,真係好勁!!!!!

港女接受程度唔係重點,重點係首先你要有女先:smile_52:

咁就難了我只有老婆:smile_o09:沒有女:smile_o13:
引用:
原帖由 V^^V 於 2015-8-11 03:46 PM 發表 查看引用來源
港女接受程度唔係重點,重點係首先你要有女先:smile_52:

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-11 03:50 PM 發表 查看引用來源
咁就難了我只有老婆:smile_o09:沒有女
我講毒L唔係你呀:smile_54:

我指的是任何時代同一樣野㑹有不同的演變,例如由傳統手機到智能手機等,婚姻乜許可以變,由兩個人到三至四個人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆