上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.8k

引用:
原帖由 PostitCY 於 3-2-2012 04:53 PM 發表 查看引用來源
唔知 ? :smile_04::smile_04::smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:
:smile_44: :smile_44: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 04:57 PM 發表 查看引用來源

你無試過?    咁你一定係剛強既女仔啦!

個個男仔都會比女仔 dup 過啦!
唔講得架 :smile_44:

咁我都有dup過既.....
但係絕對唔係講完呢兩句說話就仆埋去dup佢囉  :smile_30: :smile_30:

個個都知你雀兄係man la ..:smile_46:
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 16:54 發表 查看引用來源

我知佢個名係女仔…但佢話同我有差不多情況先問佢姐,因為我係男麻!

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 04:58 PM 發表 查看引用來源

邊間走出黎,你住邊頭架?

你又中意肥頭 dup 耳?
得意 =/= 肥頭 dup 耳 :smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 04:58 PM 發表 查看引用來源

邊間走出黎,你住邊頭架?

你又中意肥頭 dup 耳?
又黎肥頭 dup 耳?

引用:
原帖由 Tamil 於 3-2-2012 05:00 PM 發表 查看引用來源

唔講得架 :smile_44:

咁我都有dup過既.....
但係絕對唔係講完呢兩句說話就仆埋去dup佢囉  :smile_30: :smile_30:
有咩咁袐密姐…

唔係講完呢兩句就 dup   唔合劇情需要喎…

咁咩情況下 dup zxai

回覆2126 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 04:48 PM 發表 查看引用來源咁..妳鍾意妳都可以比多d 暗示架麻.....
佢都知我對佢有好感,但好兄弟話佢係怕醜, 所以先無講出口:smile_39:但我就覺得我俾左暗示你,重要我開口問你係唔係鍾意我?我做唔到咁

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 04:59 PM 發表 查看引用來源
仲唔明添.........
haha 算啦:smile_o08:
吹其他~

其實有個case 我都想講下...but 唔係呢個post 講啦..
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-2-3 16:58 發表 查看引用來源

雖然我冇試過..... 但係有時聽到都會可惜 做乜之前唔一齊呢.... :smile_39:

引用:
原帖由 PostitCY 於 3-2-2012 05:01 PM 發表 查看引用來源
個個都知你雀兄係man la ..:smile_46:
男性個 man ge....

都唔學得你咁可以吸引到咁多女仔… 一次都無試過…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆