上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 08:37 PM 發表 查看引用來源
衣家先草緊錢...草得黎都又老幾年啦:smile_o03:
你知吾知我既第一桶金用左十年時間黎儲架:smile_44: :smile_38:

各位師兄~貞貞死左喇~點解~點解要咁對佢~咁難得先搵到個對佢真心既男人~終於搵夠錢上岸重新做人~點解~點解呀~佢條命真係好苦呀~:') :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-24 10:19 AM 發表
各位師兄~貞貞死左喇~點解~點解要咁對佢~咁難得先搵到個對佢真心既男人~終於搵夠錢上岸重新做人~點解~點解呀~佢條命真係好苦呀~:') :')
你比阿釘仲好!:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-24 11:31 AM 發表 查看引用來源

你比阿釘仲好!:smile_o12::smile_o12:
你估胡杏兒係咪係度做戲呢:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-24 10:19 AM 發表 查看引用來源
I miss her legs.

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-24 11:43 AM 發表 查看引用來源

I miss her legs.

晚上十點半都會見到佢:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-24 11:38 發表 查看引用來源

你估胡杏兒係咪係度做戲呢:smile_04: :smile_46:  
一定係啦 :smile_30:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-6-24 12:31 PM 發表 查看引用來源

一定係啦 :smile_30:
講到佢好衰~幫石修打官司~我覺得佢係做戲~佢最終都會做番好人~你覺得呢:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 06:33 PM 發表 查看引用來源
衣家唔到我想...係要實行~:smile_o12:
輝仔~快啲睇電影猛男滾死隊~有你條女係度呀~:smile_47: :smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-24 12:45 發表 查看引用來源

講到佢好衰~幫石修打官司~我覺得佢係做戲~佢最終都會做番好人~你覺得呢:smile_04: :smile_46:  
睇 一仔 話 sad ending :smile_13::smile_44:

又話會拍 續集 同 電影版:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆