上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:19 PM 發表 查看引用來源

間唔中做吓面部運動~ 可以防止鬆弛 :096:
要5要我幫下你呢???????? 打幾野都ok 架 ....
要幫手出聲...:034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:21 PM 發表 查看引用來源

要5要我幫下你呢???????? 打幾野都ok 架 ....
要幫手出聲...:034:
來來來~~~
幫吓手丫唔該~ :034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:20 PM 發表 查看引用來源

咁咪唔可以日日都見到你囉~ :023: :023:
本來就無我呢個人出現 ...只係時差令我倆撞在一起 ...
咪鬼整埋呢d 公仔樣呢 ........噓 ...:023:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:23 PM 發表 查看引用來源

本來就無我呢個人出現 ...只係時差令我倆撞在一起 ...
咪鬼整埋呢d 公仔樣呢 ........噓 ...:023:
咁時差可唔可以令時光倒流呢~ :023: :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:22 PM 發表 查看引用來源

來來來~~~
幫吓手丫唔該~ :034:
yeah .... 你等我呀 .... 小白!!!!!!5好走開 ....:086:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:25 PM 發表 查看引用來源

yeah .... 你等我呀 .... 小白!!!!!!5好走開 ....:086:
唔好意思~ 走先~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:24 PM 發表 查看引用來源

咁時差可唔可以令時光倒流呢~ :023: :023: :023:
時光倒流 ??? 我做5到 ....不過聽過日子係可以最多向後倒一日 ...

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:26 PM 發表 查看引用來源

時光倒流 ??? 我做5到 ....不過聽過日子係可以最多向後倒一日 ...
但我想倒流到我既入UWANTS註冊日喎~ :023: :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:26 PM 發表 查看引用來源

唔好意思~ 走先~ :025:
隨便

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:28 PM 發表 查看引用來源

隨便
頂唔順啦~
眼瞓到呢~ :035: :035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆