上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.3k

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-13 09:34 PM 發表

:029: :029: :029:
唔好扭計啦, 姨姨請你飲益力多啦, 幾雞腎咋.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 09:33 PM 發表 查看引用來源

bb你都返黎啦 , 今日去左邊玩?
bb 今日起身痾左6次呀 :028:
成日都係屋企大休息呀:028:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 09:35 PM 發表 查看引用來源

唔好扭計啦, 姨姨請你飲益力多啦, 幾雞腎咋.:096:
飲左係咪會好high架:023:

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-13 09:35 PM 發表

bb 今日起身痾左6次呀 :028:
成日都係屋企大休息呀:028:
哦! 係啵! bb病左喎, 咁你有無睇醫生.:023:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-13 09:36 PM 發表

飲左係咪會好high架:023:
:096:要飲多d先high架, high到嘔.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 09:38 PM 發表 查看引用來源

:096:要飲多d先high架, high到嘔.:071:
:020: :020: :020: 係咪會甘架

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-13 09:38 PM 發表

:020: :020: :020: 係咪會甘架
:096::096::096:你好鬼核突呀.:071:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 09:37 PM 發表 查看引用來源

哦! 係啵! bb病左喎, 咁你有無睇醫生.:023:
冇呀, 屋企附近d診所冇開!:028:
成日係屋企等死呀, haha:043:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-13 09:40 PM 發表 查看引用來源

:096::096::096:你好鬼核突呀.:071:
ee你係咪成日飲架:096:

引用:
原帖由 bb_onlyone 於 2009-4-13 09:40 PM 發表

冇呀, 屋企附近d診所冇開!:028:
成日係屋企等死呀, haha:043:
點解你唔去睇急症呀, 咁痾法會缺水架.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆