上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

回覆 #2123 足球車車 的帖子

利尼史特朗 -1

莫迪 (大)重心:097: :098:

唔中勿小:071: 多謝會作:096:

利斯菲體育會 對 彭美拉斯
大梗
最少都4粒:096:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-6-8 04:05 PM 發表
利斯菲體育會 對 彭美拉斯
大梗
最少都4粒:096:
回覆 #2123 足球車車 的帖子

利尼史特朗 -1

莫迪 (大)重心:097: :098:

唔中勿小:071: 多謝會作:096:

信你地:098:

呢場山神老爺冇得輸啦呱:046:

回覆 #2134 lmkandy 的帖子

:096: 我買左對家呀:043: :043: 好在FC半場和救番:026:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-8 04:34 PM 發表
:096: 我買左對家呀:043: :043: 好在FC半場和救番:026:
我尾關黎架,琴晚打爛齋砵:043:,今朝買銀河細又死,搞到我都唔敢話野俾人知:044:

回覆 #2136 lmkandy 的帖子

唔得架:046: 贏要一齊贏:071: 輸都要一齊輸:043:

況且我地自己都會分析嗎:071:

好似琴晚我只買你三場汲買阿聯偤果場:097:

伊拉克閏葡萄牙重注:071: :098: :098:

(門小),今日輸馬都輸@@@死,好彩條3串4頂@@@住,唔係跳樓都唔掂:044:
:098: :098:
286208-JUN-2008
13:55
過關
3X4
讓球
讓球主客和
讓球
星期日 118 磐田山葉 (主) 對 清水心跳 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.93
星期日 122 神戶勝利船 (主) 對 京都不死鳥 (客)
客 [+1] @ 1.95
星期日 124 山形山神 (主) 對 鳥棲砂岩 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.00 $50

$200.00

285308-JUN-2008
12:44
沙田
星期日
單T1 場    3 加州雄心 + 5 贏馬組合 +
           6 天澤 + 7 霸王天下 +
           8 馬駿寶 + 9 好奇妙 $5

$100.00
285608-JUN-2008
13:14
沙田
星期日
單T2 場    7 雙辣 拖 1 順利贏 +
           2 新勝利 + 3 心喜悅 +
           4 喜萬家 + 5 發達心聲 +
           6 新石磨藍 + 10 永利多 $5

$105.00
286508-JUN-2008
14:40
海外賽事
星期日
連贏1 場    7 好爸爸(美) 拖 3 榮進特快(美) +
           5 伏特加(日) + 6 海猿(日)
好利威(紐) +
           11 超級黃蜂(日) + 12 龍威勝(美)
鈴鹿鳳凰(日) +
           13 粉紅瑰寶(日)
牛精福星(美) + 14 氣墊快駒(日) $10

$70.00
286808-JUN-2008
16:44
沙田
星期日
單T8 場    2 紅皮柚 拖 3 連利福星 +
           4 曉勝駒 + 5 健康特快 +
           6 勵盈 + 7 勇善勝 +
           10 哈哈大少 + 11 百利寶 $5

$105.00
:043: :043: :043:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-8 04:54 PM 發表
(門小),今日輸馬都輸@@@死,好彩條3串4頂@@@住,唔係跳樓都唔掂:044:
:098: :098:286208-JUN-2008
13:55過關
3X4
讓球
讓球主客和
讓球
主  @ 1.93
星期 ...

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-8 04:54 PM 發表
:098: :098:286208-JUN-2008
13:55過關
3X4
讓球
讓球主客和
讓球
主  @ 1.93
星期 ...
整隻鷹 !?:032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆