上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-23 02:37 PM 發表 查看引用來源

師妹呢樣野呢,妳就要諗下喇.公司既MMFF妳都玩得掂,點會屋企果個唔得喎.
激情浪漫野唔係時時要,但間唔中都可以做返下女朋友,未係媽媽時既老婆角色既.
當人生去到唔同階段,生活上每樣事既比重就會有變,以前性愛可能會佔好大部分,但而家仲有其他更重要既事情,唔係話夫妻之間既情趣唔重要,只係而家大家都無咁多時間心思或需要,咁只要每次親密時大家係滿足同愉快既,其實都好足夠。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 01:52 PM 發表 查看引用來源

咁如果個女人仲叻過你呢?
HAHA.....叻過我無咩問題.搵錢多過我亦可以.如果可以同妳交心既人係叻,其實係會令妳進步.
妳黎得遲,當年我女神阿N,係全校第一,我係佢面前,都唔會因為成績差而有問題.因為我好明白,2個人相處需要既仲有好多野.
叻既女人,通常太專注,會有好多野忽略,又或其他地方唔擅長.男人,係佢地面前表現出有自信,自然相處就會流暢得多.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 02:47 PM 發表 查看引用來源

當人生去到唔同階段,生活上每樣事既比重就會有變,以前性愛可能會佔好大部分,但而家仲有其他更重要既事情,唔係話夫妻之間既情趣唔重要,只係而家大家都無咁多時間心思或需要,咁只要每次親密時大家係滿足同愉 ...
係,我都明.尤其我而家小朋友開始考試.我太太份外緊張.而我大女又好鬼輕鬆,即唔係唔認真,但真係好輕鬆,尋日我地仲玩"你都做得到".
妳知啦,媽媽教女溫書,威嚴到不得了,角色一時轉換唔切架嘛,HAHA......所以我又明,咩時候係夫妻時間,咩時候係為人父母時間.
點都好啦.最緊要最緊要,係妳老公對妳有興趣有性趣,呢樣比係其他野都黎得重要.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 01:50 PM 發表 查看引用來源

唔好話係公司咁激,而家連係屋企都少,你估個個好似型爸咁好性福咩
唉...兩夫妻為愛為性而一起,性愛過後得到小寶貝,就落得性愛銳減的日子。😌😌😌

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 01:53 PM 發表 查看引用來源

我貪心d,小鮮肉同成熟男人都要得唔得?
我算熟男啊!XD

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 01:55 PM 發表 查看引用來源

咁細幅圖咁姑寒㗎
我只是cap師兄的圖。
Wakaka...

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-23 02:47 PM 發表 查看引用來源

當人生去到唔同階段,生活上每樣事既比重就會有變,以前性愛可能會佔好大部分,但而家仲有其他更重要既事情,唔係話夫妻之間既情趣唔重要,只係而家大家都無咁多時間心思或需要,咁只要每次親密時大家係滿足同愉 ...
即是van師姐感覺都好滿足了!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-23 02:57 PM 發表 查看引用來源

HAHA.....叻過我無咩問題.搵錢多過我亦可以.如果可以同妳交心既人係叻,其實係會令妳進步.
妳黎得遲,當年我女神阿N,係全校第一,我係佢面前,都唔會因為成績差而有問題.因為我好明白,2個人相處需要既仲有好多野.
...
唔怪得師兄鍾意叻女人,原來當年女神就係叻女一名

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-23 03:21 PM 發表 查看引用來源

係,我都明.尤其我而家小朋友開始考試.我太太份外緊張.而我大女又好鬼輕鬆,即唔係唔認真,但真係好輕鬆,尋日我地仲玩"你都做得到".
妳知啦,媽媽教女溫書,威嚴到不得了,角色一時轉換唔切架嘛,HAHA......所以我又明 ...
我相信大家對對方都仍有性趣,只係會有太多其他野係平時超越了性趣。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-23 03:33 PM 發表 查看引用來源

唉...兩夫妻為愛為性而一起,性愛過後得到小寶貝,就落得性愛銳減的日子。😌😌😌
都可以調節到既,但就要雙方思想一致先得,呢樣似乎更難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆