上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.7k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-5 06:45 PM 發表 查看引用來源

套用3P師兄果個,唔好乜都加個哋,如果數量增加先令你覺得人多勢眾,感覺有氣勢啲,咁少數未必要服從多數。

我嘅,唔係愛情,而我嘅,亦並不是回憶。進行時,you know ing?而大家, ...
我只係有個句講個句, 只係你地岩聽就話有深度唔岩聽就話膚淺, 我就唔會好似某D師兄咁為左搵食咩都附和你地班女人咁冇靈魂既, 我上黎唔係為左搵食既

呀你好野喎, 睇得出我心情唔好, 果然係性情中人, 見慣世面, 確實好多野煩, 煩到唔想面對

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-5 09:36 PM 發表 查看引用來源

但此時此刻的我唔係應該找個男的安撫一下?

講得"膚淺"D啦, 劉華飛左你, 你都冇理由搵阮兆祥安撫你啦

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-5 09:56 PM 發表 查看引用來源

講得"膚淺"D啦, 劉華飛左你, 你都冇理由搵阮兆祥安撫你啦
我唔係回應你,你不用回應我!
唔好用你地班女人!
我將膚淺留俾你,還是多咗!
斷章取義嘅9up 可以不理

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-5 09:52 PM 發表 查看引用來源

我只係有個句講個句, 只係你地岩聽就話有深度唔岩聽就話膚淺, 我就唔會好似某D師兄咁為左搵食咩都附和你地班女人咁冇靈魂既, 我上黎唔係為左搵食既

呀你好野喎, 睇得出我心情唔好, 果然係性情中人, 見慣世面 ...
岩聽唔岩聽不是重點,
唔岩聽仍然可以有內涵有內容,
至於發洩9up 嘅可以不理!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-5 09:36 PM 發表 查看引用來源

但此時此刻的我唔係應該找個男的安撫一下?

都要啱傾先好。。。。
如果唔係, 只會悶上加悶。。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-5 11:02 PM 發表 查看引用來源

都要啱傾先好。。。。
如果唔係, 只會悶上加悶。。

明顯你唔應約, 你都覺得佢不是傾訢或減壓的對像

Relax

人好怪, 明知不是樂土, 但又偏要留下。。。
不過又要扮成高品格。。

我係心情唔好, 不過我冇係度發洩, 我一直都係有個句講個句

慾望只係荷爾蒙, 人際關係只係政治, 你master到依兩樣野, 就唔會咁痛苦,

你覺得我膚淺, 只係因為我見得太多經歷得太多, 已經唔覺得依D野浪漫同有深度

我熱愛文字, 講究文字, 我唔覺得我係9up, 我只係我手寫我心, 只係你地唔願意閱讀理解或唔願意面對

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-5 09:52 PM 發表 查看引用來源

呀你好野喎, 睇得出我心情唔好, 果然係性情中人, 見慣世面 ...
都叫咗你,唔好乜都加個你哋,你要點理解我阻唔到你,但唔係你哋。

我上嚟都唔係揾食嘅,所謂啱聽嘅就有深度,咁其實你都講過幾次較啱聽嘅嚟"附和"我地,嗯。如果對degree06有印象嘅話,佢就係講乜都附和我而俾我鬧出去嘅一個例子,殺雞儆猴。

無靈魂唔係附和嘅語言,而係此時此刻嘅你,而反而反,真係開心舒心?如果係請繼續。我最多扮睇唔到。

其實無需性情中人,只要稍微有啲感覺嘅,應該feel到,所以,唔打算怪你嘅口出狂言。

輸比自己嘅情緒,值得咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆