上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

沈捷真係好變態,同埋好賤!無理由咁樣折磨人!美荇又會痴情到陪佢玩埋一份!:smile_22:
好同情美荇!美荇有朝一日玩番沈捷佢就知死!:smile_30:

粉色印花直紋絲襪,姣到出汁,搏屌呀?:smile_30:

引用:
原帖由 劉三貴 於 2012-6-30 09:59 AM 發表 查看引用來源
『潔西卡』聲音甜美,『身淫』一定好『銷魂』!:smile_47:
對!

沈捷真係好無聊!:smile_42:
他要學會放下仇恨,包容原諒別人的過錯;放開懷抱,關心體諒他人!
否則只會自己鑽牛角尖,走入死故同,番唔到出來。

引用:
原帖由 我愛劉金發 於 2012-6-30 10:05 AM 發表 查看引用來源
其實你同Vivian同雪綾關係如何?Vivian知唔知道方雪綾既存在?夜晚瞓邊度多?:smile_41:
Vivian同雪綾下集會唔會開片?
當然唔會開片啦!
閣下的問題好私人,唔回答!

引用:
原帖由 VHHHYMML 於 2012-6-30 10:19 AM 發表 查看引用來源
沈捷真係好變態,同埋好賤!無理由咁樣折磨人!美荇又會痴情到陪佢玩埋一份!:smile_22:
好同情美荇!美荇有朝一日玩番沈捷佢就知死!:smile_30:
痴心一片,但對方原來係『痴線』!

引用:
原帖由 劉統帥 於 2012-6-30 10:22 AM 發表 查看引用來源
粉色印花直紋絲襪,姣到出汁,搏屌呀?:smile_30:
性感模特兒!

引用:
原帖由 forevereden 於 2012-6-30 10:28 AM 發表 查看引用來源
沈捷真係好無聊!:smile_42:
他要學會放下仇恨,包容原諒別人的過錯;放開懷抱,關心體諒他人!
否則只會自己鑽牛角尖,走入死故同,番唔到出來。
看來,他都係跳唔返出嚟!
現在寫緊他的結局,都好同情他,寫到喊‥‥‥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-6-30 10:34 AM 發表 查看引用來源

看來,他都係跳唔返出嚟!
現在寫緊他的結局,都好同情他,寫到喊‥‥‥
希望他唔好做啲暴力的行為,祝他好運!
發哥加油啊!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-6-30 09:36 AM 發表 查看引用來源

女特務?我諗未必! 照我估計,可能係‥‥‥
『母姬』!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆