上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  52.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 洗洗熄埋燈~~播下歌咁呢
仲要搵埋著思夫既女仔呢:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:44 發表 查看引用來源

:smile_13: 重有你既至愛~~炒面飯呢:smile_30:
第一次去香港 SN

有益力多 任演 :smile_47:...

禾演左10支

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:44 PM 發表 查看引用來源

咁點解叫星鱸呀:smile_41:  
身上有粒星掛:smile_13:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-10-26 12:47 PM 發表 查看引用來源

第一次去香港 SN

有益力多 任演 :smile_47:...

禾演左10支
  貢輪演得呀~~禾都試過隊企三碗餐蛋面架

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-10-26 12:41 PM 發表 查看引用來源

禾刀係:smile_24:....隊...... 保衛耳 牛肉汁
我細個時日日都有演保衛爾架~好好味~但係阿媽又係只准我演一杯:smile_22:
依家仲有矛得買呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:43 PM 發表 查看引用來源

我驚演完水矛左果種魚油味麻:smile_13:  
:smile_19:  就等如係大6~~d啤酒唔凍~~d豬西竟然叫禾加冰飲喎

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:53 發表 查看引用來源

我細個時日日都有演保衛爾架~好好味~但係阿媽又係只准我演一杯:smile_22:
有:smile_35:

細個飲要開稀好多水 :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 12:53 PM 發表 查看引用來源

:') 你地就巧啦~~細個都有貢多營養品食~~禾咩都茅架:smile_24:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-26 12:42 PM 發表 查看引用來源

同禾一樣喎~~雪櫃又茅啤酒~~依家演返夠:smile_30:
所以你吾怪得我成枝隊架:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-26 01:06 PM 發表 查看引用來源

所以你吾怪得我成枝隊架:smile_13:  
:smile_19: 點同呢~~魚油d味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆