上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-13 10:03 AM 發表 查看引用來源

早晨院長~電車男報到~:smile_15:  
早晨呀!   不是濑西男嗎?

早上好...

昨晚冇人催我去訓覺, 今早冇人叫我起身, 感覺怪怪的 :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
大家早......
早晨......老總,昨晚還好吧?

今早.......秘書一早開車過來接我..........到公司時......還給我一吻......跟手再來個擁抱......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-13 10:13 AM 發表 查看引用來源
早晨......老總,昨晚還好吧?
國家機密.........:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-13 10:10 AM 發表 查看引用來源
早上好...

昨晚冇人催我去訓覺, 今早冇人叫我起身, 感覺怪怪的 :smile_13:
天朝我叫你起床....反正每朝我六點起床:smile_15:

早晨....各位....Y哥.龍E.高總.E兄.VAN兄.望兄.老青.高球.蓮姐.:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-13 10:13 AM 發表 查看引用來源
今早.......秘書一早開車過來接我..........到公司時......還給我一吻......跟手再來個擁抱......
哂老命牙?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-13 10:15 AM 發表 查看引用來源
早晨....各位....Y哥.龍E.高總.E兄.VAN兄.望兄.老青.高球.蓮姐.:smile_35:
早晨.......巨哥哥,你挨吾挨我呀?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-13 10:16 AM 發表 查看引用來源
哂老命牙?
不是......正如van兄所言......感覺怪怪的...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆