上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-10 05:37 PM 發表 查看引用來源

你點解硬係要圍撓住我老豆老母姐...關佢地西事咩...:smile_o03: :smile_o02:
幫你抹嘢吖麻?:smile_41:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-10 05:34 PM 發表 查看引用來源

我好少會醉到唔識返屋企...知自己事架嘛...:smile_o01:
:smile_38: 我點知飲成典呀~~醉腩咗又話茅樹~~死要帶女上房~~第朝就話底褲都比人囉攞埋~~

叫我幫你去超市買短褲咩~~:smile_39:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-10 05:38 PM 發表 查看引用來源

幫你抹嘢吖麻?:smile_41:
屌...以後都唔想講呢個話題囉....:smile_o02: 講堅...真係火...成腩日係到屈呢樣屈果樣...我話唔肯定唔會...你地就話我係...根本就將D野打腩橫黎講:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-10 05:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 我點知飲成典呀~~醉腩咗又話茅樹~~死要帶女上房~~第朝就話底褲都比人囉攞埋~~

咪由9得佢fing fing 吓囉:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-10 05:40 PM 發表 查看引用來源

我似D咁失策既人咩...你膽心囡囡第2日落樓果陣叫媽咪幫佢買個條好過啦...:smile_o01: :smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-10 05:45 PM 發表 查看引用來源

我似D咁失策既人咩...你膽心囡囡第2日落樓果陣叫媽咪幫佢買個條好過啦...:smile_o01: :smile_o11:
你唔係囉埋條女對bra黎帶就得喇~~:smile_42:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-10 05:45 PM 發表 查看引用來源

你做乜剩係屌人地條褲啊?:smile_41:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-10 05:43 PM 發表 查看引用來源

咪由9得佢fing fing 吓囉:smile_38:
:smile_38: 費腩事佢一陣喊住打電話黎~~幫我買埋飛呀~~:smile_39:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-10 05:50 PM 發表 查看引用來源

你唔係囉埋條女對bra黎帶就得喇~~:smile_42:
佢自己都有帶,應該唔會搶人地既!:smile_13:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-10 05:53 PM 發表 查看引用來源

佢自己都有帶,應該唔會搶人地既!:smile_13:
貓爺你真係想睇下17歲既人仔發火有幾恐怖喎睇黎:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆