上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.2k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-6 10:08 AM 發表 查看引用來源

調番轉諗,女女得不到你的承諾,又可以典,唯有刮多少少水,至少覺得你仍肯照顧企

飯盒其實都只是一種交易,鋪鋪清,不用什麼承諾,照顧佢係人情,吾照顧佢係道理:smile_o10:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-6 10:13 AM 發表 查看引用來源

畏,我講果本佛書,你買左未?重記吾記得個名?

哎呀,上次公司太多野做,忘記寫低,你再講多次丫,謝謝:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-6 10:20 AM 發表 查看引用來源

哎呀,上次公司太多野做,忘記寫低,你再講多次丫,謝謝:smile_o06:
生生基督世世佛

兄弟早晨呀 :smile_o15:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-6 10:35 AM 發表 查看引用來源

生生基督世世佛

謝謝高田,我去看看有什麼得著:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-6 10:41 AM 發表 查看引用來源
兄弟早晨呀 :smile_o15:
聽晚八九點左右我約左 temp4321 去黃崗村附近搵間茶記吹水賭馬 (我要食埋飯先出得黎)

你有無性趣呀, 有我就聽晚打比你. :smile_o13:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-6 10:35 AM 發表 查看引用來源

生生基督世世佛

謝謝你呀:smile_o06:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-6 10:46 AM 發表 查看引用來源

聽晚八九點左右我約左 temp4321 去黃崗村附近搵間茶記吹水賭馬 (我要食埋飯先出得黎)

你有無性趣呀, 有我就聽晚打比你. :smile_o13:
應該得, 我聽晚call你, 你預我九點半至十點 :smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

應該得, 我聽晚call你, 你預我九點半至十點 :smile_o01:
:smile_o12:  無問題, 我食埋飯出黎都差不多九點啦,...... 十點十先跑最尾果場.... 十一點我要閃伽啦.... 不然比人炸形. :smile_o06:

黃崗水圍中間條街大馬路叫咩街??? 去果度搵間茶記好吾好, 定系入番去皇后大道果邊呢? :smile_o10:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-6 11:08 AM 發表 查看引用來源

:smile_o12:  無問題, 我食埋飯出黎都差不多九點啦,...... 十點十先跑最尾果場.... 十一點我要閃伽啦.... 不然比人炸形. :smile_o06:

黃崗水圍中間條街大馬路叫咩街??? 去果度搵間茶記好吾好, 定系入番去皇后 ...
果條叫福民路, 入番去皇后果條好d, 冇咁多人 :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆