上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:12 PM 發表 查看引用來源

哦 ....入會 ???? ^^"
呵呵~ :082:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:13 PM 發表 查看引用來源

根本就係 ...所以你呀 ....咋咋林搵d 豬姑搦食下啦...
突然間好想食生菜魚肉~ :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:13 PM 發表 查看引用來源

你想約D咩人先~
講來聽吓~! :122:
下 ...... 無定的!!!
想約就約 ......(** 注2: 當然啦.... 人家會 say NO 既 !!! **)

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

呵呵~ :082:
嘩嘩 ....你用呢個公仔樣 ....好似面部被 "樓曲"

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:15 PM 發表 查看引用來源

下 ...... 無定的!!!
想約就約 ......(** 注2: 當然啦.... 人家會 say NO 既 !!! **)
咁如果唔見你報時
咪即係成功約會囉~ :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:15 PM 發表 查看引用來源

突然間好想食生菜魚肉~ :096:
我都係!!!!!! 加雞脾 ...薯條 .....飲可樂

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:17 PM 發表 查看引用來源

嘩嘩 ....你用呢個公仔樣 ....好似面部被 "樓曲"
間唔中做吓面部運動~ 可以防止鬆弛 :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

咁如果唔見你報時
咪即係成功約會囉~ :122:
嘩 ....甘又5係!!!! 噓 ....
我5係成日想約人的 ........
都5係成日 online 的 .......

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

我都係!!!!!! 加雞脾 ...薯條 .....飲可樂
小白請客~
隨便叫~ :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 11:19 PM 發表 查看引用來源

嘩 ....甘又5係!!!! 噓 ....
我5係成日想約人的 ........
都5係成日 online 的 .......
咁咪唔可以日日都見到你囉~ :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆