上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

aa 師兄 , 已經開跑左喇 , 請問你幾時返黎 ? :030:  等你同馬會開拖  :071:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:38 PM 發表
aa 師兄 , 已經開跑左喇 , 請問你幾時返黎 ? :030:  等你同馬會開拖  :071:
哈哈...kira兄...未夠一點已經輸左今日1/3既本錢...落筆打3更...好凄涼....:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 12:46 PM 發表

哈哈...kira兄...未夠一點已經輸左今日1/3既本錢...落筆打3更...好凄涼....:096:
乜咁快就.........:044:  , 似足我星期三果劑 :096:  頭場好多兄弟都........:029:
好在 aa 師兄冇比心水 , 我都係 lost 左 $20 者:071:
唔怕既.....好戲在後頭:122:

你有無好似上次咁買$10賽前心水:034:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:55 PM 發表

乜咁快就.........:044:  , 似足我星期三果劑 :096:  頭場好多兄弟都........:029:
好在 aa 師兄冇比心水 , 我都係 lost 左 $20 者:071:
唔怕既.....好戲在後頭:122:
哈哈...尋晚贏波既推晒落去...結果俾番晒馬會....做善事...:096:

星期3我有贏....那筆就完全未郁過...:097:

r2  aa好似打錯 no , 應該係 4 快上快:035:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 12:57 PM 發表
你有無好似上次咁買$10賽前心水:034:
因為師兄 d  料唔係每場 2 隻 , 冇買 Q /PQ , 不過買晒孖寶 同6寶 :096:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-17 12:59 PM 發表
r2  aa好似打錯 no , 應該係 4 快上快:035:
臨場可以不買

:030: 買左

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 12:58 PM 發表

哈哈...尋晚贏波既推晒落去...結果俾番晒馬會....做善事...:096:

星期3我有贏....那筆就完全未郁過...:097:
哈.....有儲備基金

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆