上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.3k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:18 PM 發表 查看引用來源

分手果陣又話佢唔會再有第2個女人,又話唔會再上黎留言,呢d咪無恥死賤男囉,你地明未呀?點解一個咁既賤男仲會受到萬人擁戴
昨日想法,未必和今天思想吻合啊!

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 06:56 PM 發表 查看引用來源

你地直管笑,笑我無所謂,我唔想你地仲要覺得佢係好人,我最憎佢一直扮唔食女,一直扮好男人,扮咩姐?一定都有我,仲要係我面前flirt女,pm人,有無尊重過我?死大話精 ...
我唸到你個樣呀。。不過我5識放上黎。。好驚呀。。重要尖叫。。😂😂

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 04:21 PM 發表 查看引用來源

相向既灰灰,分手都可以有品,都可以唔駛hurt到人最盡,其實佢同殺左我無分別,佢既絕情,係我做左咁多年人都未領教過,但佢對我既甜品蜜語,就好似由天堂打到我入地獄一樣 ...
呢個就是人生經過,
上一課,可令未來的自己更堅強,
既然覺得外邊的信不過,
應該知道要更珍惜家裡的耶一個,
沒人生沒一件事情是全輸的,
總會有節得著,只在乎你自己如何取決。

引用:
原帖由 活死男 於 2019-9-19 06:56 PM 發表 查看引用來源

唔止潑婦, 直情係癲婆!!!
5使理佢啦。。5覆診好難搞。。😂😂

引用:
原帖由 活死男 於 2019-9-19 06:56 PM 發表 查看引用來源

唔止潑婦, 直情係癲婆!!!
咁係因為你唔明姐。我生完唔見面唔肯掂(用左個千奇百怪既理由,話最近佢唔可以有sex),我生日無慶祝,聖誕無慶祝,情人節仲有趣,kitkat朱古力兩條。我相信我幾唔港女收到一份咁既禮物都會好懷疑佢係咪變左心囉。講埋個落差先,未生之前兩年情人節都係帶我去pandora任簡。你會話,又係禮物?係呀,兩年半以黎我地都興互送禮物既,咁點解一直都無問題,生完就變得有問題?有無人識答呀?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 07:06 PM 發表 查看引用來源

咁係因為你唔明姐。我生完唔見面唔肯掂(用左個千奇百怪既理由,話最近佢唔可以有sex),我生日無慶祝,聖誕無慶祝,情人節仲有趣,kitkat朱古力兩條。我相信我幾唔港女收到一份咁既禮物都會好懷疑佢係咪變左心囉。講埋個落差先,未生之前兩年情人節都係帶我去pandora任簡。你會話,又係禮物?係呀,兩年半以黎我地都興互送禮物既,咁點解一直都無問題,生完就變得有問題?有無人識答呀? ...
鬆左。。走樣。點屌呀。接受到嘛??屌你都要照鏡。。咁撚肉酸。。點硬到屌你呀。。明白未。。夠真未。。

5想講都講埋。。邊有男人想屌豬hi架。。冇鏡都倒盤水照下。。ok嘛

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-19 06:37 PM 發表 查看引用來源

佢一定係咁同你講,我唔怪你,我明,佢都係咁同我講,但事實擺左眼前,明未?
唔通你想佢上嚟數晒你D衰嘢出嚟?
要開個死因庭嗎?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-19 06:43 PM 發表 查看引用來源

由佢。。自取其辱。。正所謂。。佢死5俾佢死呀。。唸今晚食乜餸好過啦。。😂😂
我食韓醬牛仔骨呀

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-19 07:15 PM 發表 查看引用來源

我食韓醬牛仔骨呀
我。。椰菜花炒牛肉。。煎讓三寶。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆