上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  104.6k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-25 02:01 PM 發表 查看引用來源
一步兄,今天人人生日,但你係時候,做心性功課

觀自在菩薩。行深般若波羅蜜多時。照見五蘊皆空。度一切苦厄。舍利子。色不異空。空不異色。色即是空。空即是色。受想行識。亦復如是。舍利子。是諸法空相。不生不 ...
筆兄,好多謝你篇心經........
收晒....
照見五蘊皆空,度一切苦厄.....:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-25 02:09 PM 發表 查看引用來源

侮辱對方話,好多女人接受吾到,伸你落床,讓她們適應就得,第一次做就講,即分手。
例如,我以前會叫她淫九西,一聽,她勁出好多水,犀飛利。

哈哈..當你激情時,粗口都變蜜語....:smile_o01:
有時情趣情趣,就係講呢樣嘢.....
情外之趣...

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-2-25 02:02 PM 發表 查看引用來源

咁我日笑夜笑先

打打小心笑得多面抽筋:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-25 02:10 PM 發表 查看引用來源
嬋兄,通透呢家野見人見志啦,有時濛濛朧朧睇野可能會更美,最緊要心水清啫~
UNCLE,矇矇矓矓我都唔想有龍陽之好啊..:smile_o14:
呢樣嘢,禪空好清楚:smile_o10:

引用:
原帖由 afc0228 於 2015-2-25 02:19 PM 發表 查看引用來源
引版真的可以識到情人 ??
師兄,其實引板都只係一個途徑,一個方法。
當中需要同現實生活中相同嘅技巧以及要求。
搵情人亦需要付出,亦需要投入。
希望你慢慢思考....

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-2-25 02:45 PM 發表 查看引用來源

講真,我未見過yan 姐姐的靓相,只看見你說她勁索。我跟隊,想問是否F cup 個位靓女呀一步兄??
明示下^_^

筆兄你問下我YAN姐姐係唔係F胸,我好難幫佢答....:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-25 03:05 PM 發表 查看引用來源

um...都係甘啦
呢兩日d情緒down dwon地,唉

師妹做咩咁DOWN,分享下,睇下禪空同眾師兄,俾唔到俾到啲意見。:smile_o13:

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-25 03:07 PM 發表 查看引用來源

都叫你唔好飲甘多,傷身呀

我由尋晚痛到今朝,中午之後才好返少少....
所以今個星期要飲少啲....:smile_o03:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-25 04:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈,係呀!係呀!

你啲肉都係個胸度:smile_o09:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2015-2-25 05:13 PM 發表 查看引用來源

我都唔知邊個係值得..或者迷失了

8 妹做咩咁迷失?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆